Reglarea rulmentului butucului In Moldova

Service-ul nostru auto ofera o gama larga de servicii pentru a va face calatoria la noi cat mai confortabila. Reglarea rulmentilor rotilor este, de asemenea, o parte esentiala a intretinerii. Prin urmare, inainte de a va decide sa inlocuiti rulmentii rotii masinii, vom diagnostica pentru a afla ce va provoaca ingrijorarea.

Atunci cand alegeti centrul nostru auto, veti vedea ca avem specialisti de prima clasa care va pot rezolva problema rapid si eficient, si cel mai important la cel mai bun pret din Chisinau.

 

Reglarea rulmentului rotii din fata

Pentru a asigura o calatorie confortabila si sigura intr-o masina, trebuie sa monitorizati starea suspensiei fata, deoarece indeplineste cea mai importanta functie. Patrunderea excesiva a umiditatii, murdariei, prafului duce la uzura crescuta a pieselor. Din acest motiv, nevoia de inspectii si monitorizare a starii butucului fata creste.

Reglarea rulmentului butucului fata determina cat de usor iti va fi sa conduci o masina, iar stapanii nostri vor face totul pentru ca conducerea masinii tale sa nu-ti provoace niciun inconvenient.

 

Reglarea rulmentului rotii din spate

Daca observati: un sunet monoton in zona rotilor, o crestere a temperaturii butucului sau o crestere a jocului rotii, atunci este timpul sa inlocuiti sau sa reglati rulmentul butucului din spate. Maestrii nostri sunt intotdeauna gata sa va sfatuiasca, deoarece nu toate modelele de rulmenti sunt supuse ajustarii, uneori trebuie inlocuite de fiecare data. Lucram pentru confortul dumneavoastra. Alegand autoshina.md - tu alegi calitatea!

Reglarea rulmentului rotii se realizeaza cu calitate superioara si la cel mai bun pret in service-ul auto Autoshina.md. Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000. Conectati-va!

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Reglarea rulmentului butucului 1Reglarea rulmentului butucului 2Reglarea rulmentului butucului 4Reglarea rulmentului butucului 5Reglarea rulmentului butucului 6