Inlocuirea amortizoarelor in Chisinau

Amortizoarele, care necesita inlocuire periodica, joaca un rol foarte important la o masina. Acestea sunt responsabile pentru aderenta rotilor cu suprafata, sisteaza oscilatiile suspensiei si impiedica mersul neuniform al rotilor pe drumuri denivelate. Starea lor tehnica are un impact urias asupra confortului si sigurantei conducerii. Riscul este deosebit de mare daca aveti un vehicul cu ABS (sistem de franare antiblocare). La urma urmei, problemele cu amortizoarele afecteaza in mod direct functionarea acestor sisteme.

Sistemul de suspensie devine din ce in ce mai fragil cu timpul. Prin urmare, inlocuirea amortizoarelor din fata si din spate este o operatie care, mai devreme sau mai tarziu, devine indispensabila.

Desigur, repararea amortizoarelor este o procedura foarte solicitata, care este realizata, printre altele, de angajatii Autoshina.md. Mecanicii nostri foarte pregatiti nu au nicio problema in acest sens. In functie de designul suspensiei, poate fi necesar un dispozitiv de extragere cu arc pentru a inlocui amortizorul la cel mai bun pret. Atelierul nostru este echipat cu un astfel de dispozitiv, care este dificil de gasit intr-un garaj obisnuit de acasa. Prin urmare, va recomandam sa folositi serviciile profesionistilor pentru a nu va rani atunci cand incercati singuri sa restaurati amortizorul.

Inlocuirea amortizoarelor in Chisinau