Inlocuire si reparetie amortizoare

Amortizoarele, care necesita inlocuire periodica, joaca un rol foarte important la o masina. Acestea sunt responsabile pentru aderenta rotilor cu suprafata, sisteaza oscilatiile suspensiei si impiedica mersul neuniform al rotilor pe drumuri denivelate. Starea lor tehnica are un impact urias asupra confortului si sigurantei conducerii. Riscul este deosebit de mare daca aveti un vehicul cu ABS (sistem de franare antiblocare). La urma urmei, problemele cu amortizoarele afecteaza in mod direct functionarea acestor sisteme.

De regula, amortizoarele din fata esueaza mult mai repede din cauza rezistentei lor scazute la rugozitatea drumului, deoarece prima lovitura atunci cand se lovesc chiar si gaurile mici cade pe stalpii din fata.De aceea, inlocuirea aromelor din fata este una dintre diagnosticele care sunt solicitate. .

Sistemul de suspensie devine din ce in ce mai fragil cu timpul. Prin urmare, inlocuirea amortizoarelor din fata si din spate este o operatie care, mai devreme sau mai tarziu, devine indispensabila.Inainte de a schimba amortizoarele, este necesara diagnosticarea amortizoarelor

Desigur, repararea amortizoarelor este o procedura foarte solicitata, care este realizata, printre altele, de angajatii Autoshina.md. Mecanicii nostri foarte pregatiti nu au nicio problema in acest sens. In functie de designul suspensiei, poate fi necesar un dispozitiv de extragere cu arc pentru a inlocui amortizorul la cel mai bun pret. Atelierul nostru este echipat cu un astfel de dispozitiv, care este dificil de gasit intr-un garaj obisnuit de acasa. Prin urmare, va recomandam sa folositi serviciile profesionistilor pentru a nu va rani cand incercati sa reparati singur amortizorul.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuirea amortizoarelor in Chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea amortizoarelor 1Inlocuirea amortizoarelor 2Inlocuirea amortizoarelor 4Inlocuirea amortizoarelor 5Inlocuirea amortizoarelor 6

De ce trebuie schimbate amortizoarele❓

Este destul de dificil să efectuați astfel de reparații pe cont propriu. Acest lucru necesită echipament special și experiență. Instalarea incorectă va duce la defectarea rapidă a piesei. Principalul motiv pentru care sunt necesare piesele de schimb este economisirea reparațiilor costisitoare. De exemplu, dacă aripile sparte sau suporturile superioare sunt înlocuite în timp util, durata de viață a întregii structuri va crește semnificativ. Același lucru este valabil și pentru etanșările tijei și trenurile de supape. Apropo, au nevoie de îngrijire specială la reparații. Instalarea incorectă a acestor piese va duce la daune suplimentare.

Cât durează reparația❓

De regulă, 1-2 ore.

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre service auto este necesară înregistrarea în prealabil, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.