Amplificatoar auto

Sunet curat şi puternic — ceea ce deseori ii lipseşte conducatorilor auto. Sistemele moderne de acustica a automobilului sunt echipate cu amplificatoare auto incorporate in radiouri, dar puterea acestora lasa de dorit. Nivelul de distorsiune a sunetului ajunge pina la 10%-15%. De aceea mulţi conducatori auto prefera sa achiziţioneze accesorii suplimentare pentru a garanta un sunet curat şi puternic in timpul calatoriilor. In catalogul magazinului nostru online, Autoshina.md, sunt prezentate amplificatoare auto de toate tipurile.

Tipuri principale de amplificator auto

Amplificatoarele auto se deosebesc datorita numarului de canale sonore prelucrate.


•    Monoblocuri (un singur canal) — sunt folosite la conectarea subwoofer-ului;
•    Cu 2 canale — sunt utilizate cu subwoofere conectate in acelaşi timp la citeva difuzoare sau la doua canale in regim mono;
•    Cu 3 sau 5 canale — canalul impar se accentueaza aparte sub subwoofere;
•    Cu 4 canale — este destinat pentru conectarea concomitenta a sistemelor acustice din spate şi din faţa sau citeva difuzoare cu subwoofere.

 

Inainte de achiziţionare este foarte important a identifica ce fel de clasa a amplificatorului de sunet este necesara in maşina.

 

–    Clasa A sau A/B — dispozitive analoage, care ofera un nivel minim de distorsiune;
–    Clasa D — dispozitive numerice compacte, care se caracterizeaza printr-un randament inalt.

 

Amplificator auto la pret accesibil şi posibilitaţile funcţionale ale acestuia

Amplificatoarele auto se utilizeaza pentru amplificarea şi primirea sunetului pina la nivelul dorit, chiar şi la volum mare. Chiar şi cele mai moderne radiouri auto nu dispun de capacitate inalta.


La procurarea amplificatorului sunetului pentru maşina este important a atrage atenţia la urmatoarele funcţii:

–    crossover integrat — direcţioneaza signalul la fiecare difuzor separat;
–    procesor de sunet integrat — permite a seta sunetul sistemului acustic in maşina;
–    intrare de inalta tensiune — se conecteaza la radiou;
–    marirea basului — asigura sunetul din profunzime.

 

Amplificator auto la pret accesibil va va oferi posibilitatea de a savura calatoria. Asortimentul magazinului nostru online ofera posibilitatea de a cumpara amplificatoare auto cu livrare in Chişinau şi Moldova intr-un diapazon variat de preţuri, reieşind din posibilitaţi. Faceţi cunoştinţa cu produsele prezentate in asortiment, alegeţi şi intocmiţi comenzile.