Vizualizate
Cumpara anvelope in Chisinau cu livrare
Magazin online
9:00 - 19:30 (L-V)
Vulcanizare Mobila
24/7
Adresa magazinului:
Meșterul Manole 2/3
Catalog
Selecții populare
Anvelope dupa automobil
AcuraAudiBMWChevroletCitroenDaewooFiatFordHondaHyundaiInfinitiIvecoJaguarJeepKiaLand RoverLexusMazdaMercedesMitsubishiNissanOpelPeugeotPorscheRenaultSaabSeatSkodaSsang YongToyotaVolkswagenVolvo
Toate dimensiunile anvelopelor
275/65 R17265/70 R16265/65 R17255/55 R18245/70 R16235/55 R18235/55 R17225/70 R16225/65 R17225/60 R18225/60 R17225/45 R17225/40 R18215/65 R16215/60 R17215/55 R17215/55 R16215/50 R17215/45 R17205/75 R15205/70 R15205/60 R16205/55 R16195/65 R15195/60 R16185/75 R14185/65 R15185/65 R14185/60 R14175/70 R13175/65 R14
Livrare anvelopelor în orașe
Anvelope de iarna Hankook in BaltiAnvelope de iarna Hankook in CahulAnvelope de iarna Hankook in ComratAnvelope de iarna Hankook in OrheiAnvelope de iarna Hankook in SorocaAnvelope de iarna Hankook in StraseniAnvelope de iarna Hankook in UngheniAnvelope de iarna Hankook in Ceadir LungaAnvelope de iarna Michelin in BaltiAnvelope de iarna Michelin in CahulAnvelope de iarna Michelin in ComratAnvelope de iarna Michelin in OrheiAnvelope de iarna Michelin in SorocaAnvelope de iarna Michelin in StraseniAnvelope de iarna Michelin in UngheniAnvelope de iarna Michelin in Ceadir LungaAnvelope de iarna Continental in BaltiAnvelope de iarna Continental in CahulAnvelope de iarna Continental in ComratAnvelope de iarna Continental in OrheiAnvelope de iarna Continental in SorocaAnvelope de iarna Continental in StraseniAnvelope de iarna Continental in UngheniAnvelope de iarna Continental in Ceadir Lunga

Depozit anvelope sezonal

Mulți proprietari de vehicule preferă un depozit-anvelope, sau o depozitare de roti pe cont propriu, încercând să economisească bani în acest fel. Cineva are un depozitul de cauciucuri în garaj, cineva - acasă, pe balcon. Merită să vă concentrați asupra faptului că este imposibil să admiteți un ”depozit-anvelope” în locuri umede sau invers sub lumina directă a soarelui. În aceste condiții, de depozit pentru cauciucuri aceastea vor fi supuse unor influențe care afectează în mod negativ funcționarea ulterioară și, bineînțeles, calitatea anvelopei. Vă propunem să acordați atenție depozitării sezoniere a anvelopelor a căror preț este atât de scăzut încât veți fi foarte surprinși de un astfel de cost în Moldova.

 


Înregistrare
Înscrieți online

 depozitarea sezoniera a anvelopelorAutoShina - organizează și vă oferă depozitarea sezoniera a anvelopelor conform regulilor și standardelor de păstrare a anvelopei. Păstrăm anvelopele doar într-o poziție verticală, pentru a evita deformarea lor și pentru a le păstra în condiții bune pentru a fi utilizate ulterior cînd sunt necesare. În spațiile special amenajate pentru depozitarea anvelopelor sezoniere, există toate condițiile necesare pentru a face anvelopele să se păstreze excelent. Iar tu, la rândul tău, vei fi asigurat că într-un depozitul de anvelope, acestea se vor afla într-un loc sigur și le vei putea utiliza din nou fără probleme.

 

Avantajele păstrării anvelopelor în AutoShina

 

Depozitarea anvelopelor într-un garaj, la balcon, într-o încăpere de depozitare sau beci poate fi foarte dăunătoare și duce la pierderea caracteristicilor funcționale ale pneurilor. Specialiștii Autoshina.md știu exact condițiile în care anvelopele dvs. ar trebui să fie stocate:

 • Respectarea condițiilor optime de depozitare, datorită monitorizării continue a umidității și temperaturii;
 • Încheierea unui contract oficial cu clientul în care sunt clarificate transparent responsabilitățile noastre;
 • Asigurarea depozitării și livrării pneurilor în orice localitate din Moldova.

 

Costul pentru servicii de depozit anvelope noi in Chisinau nu va fi exagerat pentru niciunul dintre dumneavoastră. Suntem întotdeauna gata să vă mulțumim cu calitatea serviciilor la prețuri rezonabile. Va fi convenabil să vă păstrați anvelopele la noi, pentru oricare dintre nevoile dvs., iar în caz de necesitate puteți recurge imediat la serviciile noastre de montare a anvelopelor sau depozitare roti integral.

 

Preturi pentru serviciul de depozitare sezonieră a pneurilor în Moldova

 

Pastrarea pe un sezon* a 4 anvelope 300 lei
Pastrarea pe un sezon* a 4 anvelope pe jante400 lei
Livrare anvelopelor pastrareGratuit

* Sezon de pastrare – perioada de iarna sau vara pina la schimbarea urmatoare a cauciucurilor, conform legislației în vigoare a RM.
 

Depozitarea sezoniera a anvelopelor în Moldova în AutoShina este o garanție a calității, confortului și încrederii. Aceste avantaje sunt dovedite de sute de șoferi moldoveni care apelează la noi!

⌚ Care este termenul maxim de depozitare a anvelopelor?

Nu dispunem de restrictii in ceea ce priveste termenul de depozitare a anvelopelor!

🚚 Prestati transportarea anvelopelor la depozit si inapoi?

Da! Noi venim la adresa indicata de dumneavoastra si luam anvelopele la un depozit special amenajat, pentru o pastrare calitativa a anvelopelor. La finisarea termenului de depozitare sau conform dorintei clientului, noi livram anvelopele inapoi.

❗ In ce conditii vor fi depozitate anvelopele?

Pentru mentinerea caracteristicilor, anvelopele vor fi depozitate in conformitate cu toate regulile, ca de exemplu:

 • ✔️ Respectarea normelor de temperatura
 • ✔️ Mentinerea umiditatii necesare de aer
 • ✔️ Lipsa razelor solare
 • ✔️ Monitorizarea permanenta a anvelopelor
 • ✔️ Rotirea pentru schimbarea zonei de contact
 • ✔️ Depozitarea anvelopelor in pozitie corespunzatoare
 • ✔️ Curatarea anvelopelor de praf si murdarie inainte de depozitare

⭐ Care sunt avantajele depozitarii anvelopelor la dumneavoastra?

Avantajele depozitarii anvelopelor la noi:

 • ✔️ Contract oficial privind depozitarea anvelopelor
 • ✔️ Depozit special amenajat pentru depozitare
 • ✔️ Respectarea normelor de depozitare
 • ✔️ Monitorizarea temperaturii si umiditatii
 • ✔️ Asigurarea transportului pentru luarea si livrarea pneurilor
 • ✔️ Examinarea regulata a anvelopelor
Înregistrare
Înscrieți online