Asigurare auto in Chisinau

Cu siguranta, fiecare dintre voi a ajuns cel putin o data intr-o situatie dificila pe „calul de fier” preferat. Pentru a evita o serie de probleme si conditii negative, Autoshina recomanda o asigurare auto online de inalta calitate. Asigurarea pentru o masina este o clasa de protectie care protejeaza interesele soferilor asociate cu avarierea unei masini dupa un accident, furt si alte cazuri, despre care vom discuta mai jos. Cu noi puteti calcula cu usurinta suma exacta a politei, puteti economisi timp si puteti obtine o asigurare reala.

Ce putem oferi?

Deoarece exista mai multe tipuri de asigurari auto, suntem incintati sa va prezentam cele mai bune optiuni, in functie de specificul retinerii asigurarii si de riscuri. Cele mai frecvente sunt:

• Asigurare pentru o masina impotriva daunelor sau furtului;

• Asigurare pentru calatorii in strainatate;

• Asigurare auto la Chisinau impotriva defectiunilor electrice/ mecanice;

• Protectia soferilor si pasagerilor impotriva oricarui accident;

• Asigurare stricta/ gratuita a fiecarui proprietar de masina;

Este posibil sa cumparati o carte verde, o polita RCA online si sa cumparati o asigurare completa de la noi.

cumpara asigurare online

Ce este fiecare forma?

Carta verde  este o polita de asigurare obligatorie pentru proprietarii de masini, care a fost adoptata in multe tari ale lumii. Fara o astfel de lucrare, intrarea pe teritoriul majoritatii tarilor este imposibila. Politica implica compensarea prejudiciului adus partii vatamate in cazul in care s-a produs un accident. Nu mai este o problema sa cumperi o cartea verde pentru Europa in Chisinau, intrucit oferim servicii profesionale la preturi destul de rezonabile. La noi aveti dreptul sa incheiati asigurari pentru absolut orice vehicul:microbuz, camion, motocicleta, masina, SUV, autobuz si multe altele.

Puteti comanda de la noi o carte verde in Chisinau si obtineti cele mai bune servicii din oras.

Termenul cartii verzi este de la 15 zile la 1 an.

Polita RCA este o asigurare auto necesara in Moldova, care vorbeste despre raspunderea civila auto. Un astfel de protocol este incheiat intre proprietarul masinii si compania de asigurari. In plus, intr-o situatie neplacuta pe drum, ea este obligata sa plateasca pentru toate daunele cauzate unei terte parti. Exemple de incidente includ pierderea cauzata:

• In timp ce conduceti sau parcati;

• Din cauza deconectarii accidentale a remorcii;

• Din cauza caderii, imprastierea anumitor elemente care au fost transportate intr-o masina straina;

• Datorita dispozitivelor cu care vehiculul a fost echipat;

• La debarcare sau imbarcare.

Acum puteti comanda asigurare rca online pe site-ul nostru. Preturi asigurare auto va depinde de virsta masinii, puterea motorului, durata de serviciu si alti parametri. Puteti cumpara rca in Chisinau, Moldova online sau o asigurare in Moldova in citeva clicuri.

CASCO pentru auto este o asigurare voluntara care acopera perfect orice riscuri ale unui vehicul personal. Aveti siguranta in caz de incendiu, accident de trafic, furt si multe alte circumstante. Cu o asigurare completa, asigurati masini, echipamente care nu sunt incluse in setul complet din fabrica, viata Schumachers si a pasagerilor. Casco online la Autoshina.md

Termenul asigurarii globale in Moldova este de un an. Daca avet nevoie de Casco in Chisinau sau in alt oras din Moldova, va rugam sa contactati Autoshina.md

De ce merita sa contactati Autoshina?

Daca doriti sa cumparati asigurari in Moldova la preturi atractive si sa obtineti o garantie valabila pentru orice oportunitate, atunci suntem ceea ce cautati. La noi, puteti aranja si cumpara cu usurinta asigurari de transport online, telefonic si direct la birou.

Apelind la noi pentru serviciile oferite, veti obtine servicii rapide si de inalta calitate, consultari de la specialisti, recomandari si sfaturi cu privire la documente si multe altele. Mii de clienti ne-au contactat deja, care au fost multumiti de rezultat si ne sfatuiesc serviciile catre alti proprietari de masini. Casco, politica OSAGO, cartea verde pentru auto in Moldova si Chisinau online pe site-ul nostru. Faceti alegerea corecta si veti primi o protectie deplina, atit „prietenul dvs. din aluminiu”, cit si dumneavoastra. Asigurari auto online in Chisinau si in toata Moldova la Autoshina.md.

Cu asigurare auto deseori comandat: Schimbarea anvelopelor, Vopsirea jantelor, Asistenta tehnica la blocare , Autoservice , Repararea anvelopelor

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Asigurare auto 1Asigurare auto 2Asigurare auto 4Asigurare auto 5Asigurare auto 6