Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat

Majoritatea masinilor din secolul 21 sunt dotate cu aer conditionat. Principala unitate de lucru a conditionerului se numeste compresor. Acesta comprima metodic si pompeaza freonul de la radiatorul condensatorului la radiatorul evaporatorului. Compresorul este inima fiecarui sistem de aer conditionat.

Cureaua conditionerului este proiectata pentru a transmite cuplul de la arborele cotit al motorului la compresor. Aceasta este functia sa principala. Aceasta unitate este, de asemenea, responsabila pentru functionarea compresorului. Daca nu isi indeplineste sarcinile cu ajutorul acestei componente, activitatea sistemului climatic se opreste. Aceasta inseamna ca temperatura din salon nu va fi mentinuta la nivelul setat.

Care sunt motivele care duc la esuarea centurii dispozitivelor climatice:

  • Uzura naturala, deoarece piesa are o resursa limitata. Este expusa la sarcini mari: efectul frictiunii, aparitia fisurilor si aschiilor, decojirea bazei tesaturii.
  • Deformare mecanica. De regula, este din cauza scripetelui sau a rolei de tensionare.
  • Ingheturi severe care afecteaza cu siguranta performantele centurii.
  • Deservire proasta.

Astfel, inlocuirea centurii conditionerului la un pret normal mai devreme sau mai tarziu devine o nevoie urgenta. Serviciul corespunzator este intotdeauna disponibil la service auto Autoshina.md. Dacă aveți întrebări suplimentare, puteți suna managerul nostru la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена ремня кондиционера в Кишиневе

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat 1Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat 2Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat 4Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat 5Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat 6

Când trebuie schimbată cureaua de aer condiționat❓

Nu pentru toate modelele de mașini, producătorul în instrucțiuni reglementează înlocuirea acestei curele. Dar acest lucru nu înseamnă că nu este necesar să verificați regulat starea acestuia (la fiecare 50-70 km de parcurs).Dacă înlocuirea nu a fost reglementată, puteți afla că trebuie să contactați un service auto prin următoarele simptome:

  • Fisuri sau rupturi in una sau mai multe zone ale produsului
  • Cauciucul s-a desprins, integritatea produsului a fost încălcată
  • Tensiunea este slabă, cureaua este deformată
  • Se auzi un fluier caracteristic

Unde pot schimba cureaua de aer conditionat❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.

Pot să vă contactez cu o altă întrebare❓

Sigur. Site-ul nostru are o mare varietate de servicii, cum ar fi: Inlocuirea curelei alternatorului, Inlocuirea lantului de distributie, Inlocuirea curelei de servodirectie, Cauciucuri și mult mai mult.