Inlocuirea bateriei auto

Сand temperatura ambianta scade, vascozitatea electrolitului creste, iar capacitatea bateriei masinii, in consecinta, scade. Daca utilizati aceasta componenta de mai multi ani, este posibil ca problema sa se simta brusc intr-o dimineata rece de iarna. Apoi nu va mai ramane decat sa recurgeti la inlocuirea bateriei din masina.

Este dificil sa se determine cu exactitate durata de viata a bateriei. Teoretic, bateria auto ar trebui inlocuita la fiecare 5-6 ani. Adesea, bateria auto dureaza mult mai mult.

Majoritatea bateriilor de astazi nu necesita intretinere. Aceasta inseamna ca blocheaza accesul in interior, ceea ce face imposibila umplerea nivelului electrolitului cu apa distilata sau demineralizata.

Bateriile de acest tip sunt echipate cu asa-numitul "ochi magic". Acesta este un vizor care arata starea bateriei. Daca este verde, atunci celula este incarcata si nivelul electrolitului este corect. Un "vizor" negru indica necesitatea reincarcarii, iar un "alb sau galben" indica inlocuirea si instalarea bateriei pe masina.

Pentru a rezolva problema cu o baterie moarta, este nevoie de echipament specializat. In cazul in care bateria nu reuseste, comanda serviciul de inlocuire a bateriei auto cu plecare & ndash ;Acesta este furnizat cu usurinta de catre companie Autoshina.md.

Specialistii cu inalta calificare in service-ul auto Autoshina.md sunt pregatiti sa selecteze modelul potrivit, sa asigure livrarea si montarea unei noi unitati. Si daca soferii au cumparat deja o baterie, atunci instalati-o. Va oferim un serviciu de inlocuire a bateriei auto la pret accesibil, pretul problemei este mai mult decat acceptabil. Dacă este necesar, putem schimbat baterie auto la domiciliu în orice moment convenabil pentru dvs.

 

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Замена автомобильного аккумулятора

 

Serviciile noastre populare: Diagnosticarea sistemului de evacuare, Instalarea alarmei auto, Curatarea sistemului de racire, Curatarea chimica auto.

Cum alegi o baterie pentru masina ta❓

Regula principală atunci când alegeți o baterie: o baterie nouă ar trebui să aibă aceeași capacitate ca cea veche. Sau parametrii săi ar trebui să fie specificați în limitele recomandate de producător.

Ce să faci dacă bateria este complet descărcată iarna❓

O descărcare la zero este dăunătoare nu numai pentru baterie, ci pentru orice baterie în principiu. Cu toate acestea, dacă acest lucru s-a întâmplat brusc, atunci în 2-3 zile după aceea trebuie să încărcați bateria folosind un încărcător.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre service auto este necesară înregistrarea în prealabil, acest lucru se poate face telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.