Inlocuirea bateriei auto

Сand temperatura ambianta scade, vascozitatea electrolitului creste, iar capacitatea bateriei masinii, in consecinta, scade. Daca utilizati aceasta componenta de mai multi ani, este posibil ca problema sa se simta brusc intr-o dimineata rece de iarna. Apoi nu va mai ramane decat sa recurgeti la inlocuirea bateriei din masina.

Este dificil sa se determine cu exactitate durata de viata a bateriei. Teoretic, bateria auto ar trebui inlocuita la fiecare 5-6 ani. Adesea, bateria auto dureaza mult mai mult si mai scurt.

Majoritatea bateriilor de astazi nu necesita intretinere. Aceasta inseamna ca blocheaza accesul in interior, ceea ce face imposibila umplerea nivelului electrolitului cu apa distilata sau demineralizata.

Bateriile de acest tip sunt echipate cu asa-numitul "ochi magic". Acesta este un vizor care arata starea bateriei. Daca este verde, atunci celula este incarcata si nivelul electrolitului este corect. Un "vizor" negru indica necesitatea reincarcarii, iar un "alb sau galben" indica inlocuirea si instalarea bateriei pe masina.

Pentru a rezolva problema cu o baterie moarta, este nevoie de echipament specializat. In cazul in care bateria nu reuseste, comanda serviciul de inlocuire a bateriei auto cu plecare & ndash ;Acesta este furnizat cu usurinta de catre companie Autoshina.md.

Specialistii cu inalta calificare sunt gata sa aleaga modelul potrivit, sa asigure livrarea si instalarea unei noi unitati. Si daca soferul a cumparat deja o baterie,instalati-o. Va oferim servicii pentru inlocuirea bateriei auto, pretul problemei este mai mult decat acceptabil.