Schimbare filtru de ulei

Filtrul de ulei este esential ca o ultima bariera a motorului contra contaminarilor externe. Filtrul de aer retine cateva dintre acestea. Astfel rolul filtrului de ulei devine mai semnificativ. Acesta filtreaza in principal fragmentele de plastic si fibrele. Pentru a asigura o durata de viata mai lunga a motorului, filtrul de ulei trebuie schimbat in mod regulat. Aceasta componenta curata uleiul de particule si impuritati.

Rapid schimb filtre ulei in autoservice

Potrivit majoritatii producatorilor de automobile, este posibil sa inlocuiti filtrul de ulei prin sincronizarea acestei proceduri la schimbarea uleiului. La urma urmei, dispozitivul contaminat poate neutraliza efectele pozitive ale noului lubrifiant. De aceea lichidul trebuie schimbat aproximativ la fiecare 20 mii km parcursi. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca, in unele cazuri, poate fi necesar sa inlocuiti filtrul de ulei auto putin mai devreme.Prin urmare, acest lucru trebuie făcut ori de câte ori urmează să schimbați uleiul din motor. Numai în acest fel mașina va funcționa mult timp și fără avarii.

Cele mai frecvente cartuse de filtrare sunt gata de instalare in carcasa motorului avand filtre de tip cutie cu carcasa cu surub propriu. Inlocuirea filtrului de ulei la un pret rezonabil ar trebui facuta in ateliere profesionale precum Autoshina.md. Angajatii nostri vor selecta cu usurinta pe cel potrivit pentru masina dvs. Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Inlocuire filtru de ulei

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Unde este amplasat filtrul de ulei❓

Filtrul de ulei poate fi amplasat in diverse locuri, in functie de model. Dar cel mai adesea este situat lângă protecția carterului, adică în partea de jos a motorului.

Pentru ce este un filtru de ulei❓

Filtrul de ulei curăță uleiul de motor care intră în motor.

Cui pot contacta sa schimb filtrul de ulei❓

Ne puteti contacta pentru Schimbare filtru de ulei. Ne facem munca de foarte buna calitate si la preturi accesibile.

⏫ Ce alte servicii pot folosi în compania dumneavoastră❓

Puteți utiliza diverse servicii și iată doar câteva dintre ele: