Alimentarea sistemului de aer conditionat auto ❄️

Eficacitatea conditionerului depinde in mare masura de functionarea corecta a acestuia. Datorita faptului ca unitatea functioneaza nu numai vara, ci si iarna, inspectiile periodice si intretinerea de baza a acestui sistem sunt deosebit de importante. Acest lucru este valabil si pentru alimentarea conditionerului auto. Sunt necesare diverse proceduri nu numai pentru buna functionare a sistemului in sine, ci si pentru sanatatea si confortul soferului si pasagerilor.

Umpleti aparatul de aer conditionat din masina este cu adevarat necesara, deoarece cu timpul, din cauza pierderiilor, agentul frigorific devine mai putin. Acest lucru se datoreaza faptului ca garniturile se uzeaza si se produc scurgeri naturale. Uneori alimentarea la fata locului a unui conditioner implica efectuarea unor lucrari de reparatie. Acest lucru se face pentru a elimina cauzele depresurizarii, precum si pentru a inlocui elementele defectate si deteriorate. In orice caz, este necesara o diagnosticare cuprinzatoare mai intai si abia apoi alimentarea conditionerului.

Costul serviciului: 350 lei lucrare de master + 1,5 lei gram de freon. Va rugam sa ne contactati pentru costul exact.

Repararea sistemului de aer conditionat

Sistemele de aer conditionat auto experimenteaza presiuni constante, inclusiv fluctuatii de temperatura si alte influente adverse. Acest lucru se intampla deoarece garniturile de cauciuc se uzeaza, iar freonul devine mai putin. De aceea nu trebuie sa uitam sa alimentam aparatul de aer conditionat din masina la timp, astfel incat acesta sa functioneze in continuare la capacitate maxima. In caz contrar, sistemul va esua in scurt timp. Si asta inseamna cheltuieli inutile si batai de cap. In schimb, sistemul de racire va functiona corect atunci cand va fi supus verificarilor sistematice. De asemenea, trebuie sa va asigurati de umplerea nivelului de freon pana la o stare normala. Specialistii Autoshina.md efectueaza realimentarea rapida a sistemului de aer conditionat auto la Chisinau.

 

Suntem de incredere deoarece:

  • Folosim echipamente moderne.
  • Lucram cu freon certificat de inalta calitate.
  • Este posibila realimentarea mobila a sistemului de aer conditionat auto.
  • Angajatii nostri isi imbunatatesc in mod regulat calificarile.
  • Serviciul nu dureaza mai mult de 1 ora.
  • Incarcam sistemele atat camioanelor cat si a vehiculelor usoare.

Umplere la noi a aparatului de aer conditionat auto va permite sa salvati resturile de freon. Echipamentul nu permite patrunderea gazului scump in atmosfera. Acest lucru ajuta sa economisiti bani si sa contribuiti la protejarea mediului.
Alimentarea sistemului de aer conditionat auto este mai buna fiind la un pret avantajos si efectuata intr-un mod cat mai sigur posibil. Toate acestea sunt disponibile in centrul nostru specializat!

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Alimentarea sistemului de aer conditionat auto 1Alimentarea sistemului de aer conditionat auto 2Alimentarea sistemului de aer conditionat auto 4Alimentarea sistemului de aer conditionat auto 5Alimentarea sistemului de aer conditionat auto 6

Diagnosticul sistemului de aer conditionat auto

Nu este un secret faptul ca o diagnosticare efectuata corect permite mesterului sa repare cu succes sistemul de aer conditionat. Experienta de lucru cu aceste dispozitive de racire ne permite sa identificam rapid chiar si cele mai dificile cazuri de defectari ale acestuia! Specialistii care efectueaza diagnosticarea si alimentarea sistemelor de aer conditionat pentru automobile pot:

  • masura presiunea freonului;Diagnostica sistemului de aer conditionat auto
  • verifica performanta principalelor mecanisme;
  • determina daca exista anumite deformari.

Doar dupa ce diagnosticarea sistemului de aer conditionat auto a fost efectuata corect si au primit un raspuns exhaustiv la toate intrebarile, mestrii vor putea sa-l alimenteze. Folositi acest serviciu la Autoshina.md - ieftin si eficient!

Freon pentru sistemul de aer conditionat auto

Introducerea freonului in masina nu este atat de usor pe cat pare la prima vedere.

Doar specialistii competenti ai centrelor auto, inarmati cu echipamente specializate, garanteaza munca de succes. Daca toata lucrarea va fi efectuata gresit, atunci in viitorul apropiat prietenul dvs. cu patru roti va avea nevoie de o reparatie costisitoare. La alimentarea masinii cu freon, este necesar sa se tina seama de marca si modelul acesteia. Astfel, inlocuirea freonului sistemului de aer conditionat la Autoshina.md este cea mai buna optiune. Aici aceasta procedura este oferita la un pret favorabil. Pentru vehiculele noi este necesara alimentarea cu articolul de intretinere mentionat mai sus la fiecare 2-3 ani. Sistemele de aer conditionat ale masinilor care au peste 6 ani sunt de obicei alimentate la fiecare an sau doi.

Servicii populare:Curatarea chimica auto, Restaurarea farurilor, Geometria rotilor, Schimbarea uleiurilor si fluidelor , Deblocare usi auto

Cat freon este in sistemul de aer conditionat a masinii❓

Inainte de alimentare, este necesar sa se determine cantitatea exacta de agent frigorific din aparatul de aer conditionat pentru a calcula corect achizitionarea numarului necesar de cartuse. Puteti afla cantitatea cu ajutorul placii de sub capota: acolo puteti afla de obicei cantitatea de freon din sistem. In absenta acestei placi, informatiile respective pot fi gasite de la distribuitor sau in manual.

 Cat costa alimentarea sistemului de aer conditionat a masinii❓

Costul serviciului depinde direct de tipul si modelul masinii. De obicei, este mai ieftin de alimentat un automobil. Pentru a alimenta sistemul de aer conditionat al unui SUV cu freon, va trebui sa cheltuiti in medie cu 20% mai mult decat pretul de alimentare a unui autoturism. Iar alimentarea unui camion va costa cu aproximativ 30% mai mult decat a unui SUV.

✔ Ce tip de freonul este in sistemul de aer conditionat auto❓

Mai intai, aflati ce freon a fost turnat anterior in sistem. Informatiile necesare sunt indicate in fisa tehnica si in sfaturile de operare de la producatorul auto. Intre timp, daca vehiculul a fost produs inainte de 1992, atunci R12 este probabil potrivit pentru acesta.

 

 

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.