Restaurarea farurilor

Plasticul, impreuna cu orice alte materiale, este supus diferitelor influente chimice si mecanice. De exemplu, farurile isi pierd treptat transparenta, iar proprietatile lor optice sunt perturbate. Aceasta inseamna ca in scurt timp va trebui sa polisare si resturati farurile.

Fluxul de lumina, care trece printr-un plastic tulbure sau uzat, isi pierde din intensitate. Acest lucru duce la deteriorarea vizibilitatii in timpul conducerii autovehiculului. La randul sau, functionarea neintrerupta si corecta a elementelor de iluminat este o garantie a unei conduceri confortabile si sigure. Datorita opticii de inalta calitate, vehiculul va circula fara probleme seara si noaptea. Intrebarea unde sa restaurati farurile nu mai este una grea pentru soferi – aceasta o puteti face la Autoshina.md!

Pentru a restabili transparenta farurilor, trebuie de eliminat tulburarile, zgarieturile si aschiile. In general, vorbim despre un proces complex si din mai multe etape in care ar trebui de increzut doar mesterilor din domeniu. Serviciul corespunzator implica rectificarea farurilor auto folosind abrazivi micro-fini urmata de lustruire.

Eliminarea defectelor estetice, imbunatatirea exteriorului masinii este posibila datorita restaurarii profesionale a farurilor. Potrivit expertilor, aceasta procedura ar trebui efectuata anual la fiecare 30-35 de mii de kilometri parcursi. Pretul pentru restaurarea farurilor depinde de diversi factori: gradul de opacitate al plasticului, prezenta sau absenta unor daune majore. Folosind produse cosmetice auto de inalta calitate si urmand cu strictete tehnologiile, obtinem un rezultat excelent.

Cand lustruiti farurile mate, trebuie sa fiti deosebit de atenti si sa folositi produse speciale de lustruit.

Nu uitati sa restaurati farurile la fata locului sau la noi, la timp. Astfel nu va trebui sa le schimbati des. Orice defecte trebuie inlaturate cu promptitudine, pana cand nu apar consecinte grave. Aceasta este o economisire evidenta de resurse financiare.

Vizitand centrul nostru specializat, puteti readuce oricand farurile prietenului dvs. cu patru roti la aspectul lor original. Mesterii nostri efectueaza serviciul de restaurarea sticla farului la Chisinau la cel mai inalt nivel si destul de ieftin.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Restaurarea farurilor

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Restaurarea farurilor 1Restaurarea farurilor 2Restaurarea farurilor 4Restaurarea farurilor 5Restaurarea farurilor 6

Pretul restaurarii farurilor

Doriti sa vedeti singuri daca decizia de a restaura farurile din fata este una corecta? Datorita unui serviciu atat de important, vehiculul dvs. va arata de parca ar fi parasit concesionarul de masini chiar ieri! Acest lucru inseamna ca farurile vor fi luminoase si lipsite de aschii sau zgarieturi.

Atunci cel mai bine este sa contactati compania Autoshina si sa comandati restaurarea farurilor in Chisinau la un pret atractiv!

Suntem incantati sa va oferim o modalitate eficienta de a reda elementelor de iluminat ale masinii dvs. atractivitate. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra exteriorului masinii. Costul serviciului va atrage locuitorii Moldovei si capitalei acesteia.

Pret: de la 400 lei pentru 2 faruri (fara acoperire)

Noi oferim si alte servicii: Asistenta tehnica la blocare , Instalarea sistemelor de consum, Echilibrare anvelope, Alimentarea cu combustibil, Schimbare parbrize auto

Care este frecvența lustruirii farurilor mașinii❓

Producătorii recomandă lustruirea farurilor doar de două sau trei ori pe toată perioada de funcționare a mașinii. Practica arată că farurile trebuie restaurate în medie la fiecare 50.000 - 60.000 km de parcurs pe drumurile interne. Pentru farurile din plastic, prelucrarea este necesară mai des - după 30.000 km de rulare. Spălarea incorectă poate înrăutăți starea ochelarilor. Starea opticii mașinii este afectată negativ de utilizarea substanțelor chimice pentru dezghețarea drumurilor în timpul iernii.

Cum să comand lustruirea farurilor❓

Lustruirea, efectuată într-un service auto, este durabilă, de înaltă calitate și fiabilă. Proprietarul mașinii, dându-și mașina în mâinile profesioniștilor, scapă de bătăi de cap și pierdere de timp. Nu va trebui să achiziționeze echipamente și rechizite, să se bazeze pe abilitățile sale în absența abilităților necesare. Profesioniștii sunt dotați cu materialul și echipamentele necesare pentru lustruirea farurilor, au calificări confirmate de o vastă experiență.Pentru a afla cât costă restaurarea profesională a farurilor auto, sunați la +373 60 608 000.

Ce alte servicii pot folosi în serviciul dumneavoastră❓

Avem o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele::

De ce să comanzi acest serviciu de la tine❓

Avem o echipă de experți care vor face totul pentru tine rapid și eficient.