Restaurarea farurilor

Plasticul, impreuna cu orice alte materiale, este supus diferitelor influente chimice si mecanice. De exemplu, farurile isi pierd treptat transparenta, iar proprietatile lor optice sunt perturbate. Aceasta inseamna ca in scurt timp va trebui sa resturati farurile.

Fluxul de lumina, care trece printr-un plastic tulbure sau uzat, isi pierde din intensitate. Acest lucru duce la deteriorarea vizibilitatii in timpul conducerii autovehiculului. La randul sau, functionarea neintrerupta si corecta a elementelor de iluminat este o garantie a unei conduceri confortabile si sigure. Datorita opticii de inalta calitate, vehiculul va circula fara probleme seara si noaptea. Intrebarea unde sa restaurati farurile nu mai este una grea pentru soferi – aceasta o puteti face la Autoshina.md!

Pentru a restabili transparenta farurilor, trebuie de eliminat tulburarile, zgarieturile si aschiile. In general, vorbim despre un proces complex si din mai multe etape in care ar trebui de increzut doar mesterilor din domeniu. Serviciul corespunzator implica rectificarea farurilor auto folosind abrazivi micro-fini urmata de lustruire.

Eliminarea defectelor estetice, imbunatatirea exteriorului masinii este posibila datorita restaurarii profesionale a farurilor. Potrivit expertilor, aceasta procedura ar trebui efectuata anual la fiecare 30-35 de mii de kilometri parcursi. Pretul pentru restaurarea farurilor depinde de diversi factori: gradul de opacitate al plasticului, prezenta sau absenta unor daune majore. Folosind produse cosmetice auto de inalta calitate si urmand cu strictete tehnologiile, obtinem un rezultat excelent.

Nu uitati sa restaurati farurile la fata locului sau la noi, la timp. Astfel nu va trebui sa le schimbati des. Orice defecte trebuie inlaturate cu promptitudine, pana cand nu apar consecinte grave. Aceasta este o economisire evidenta de resurse financiare.

Vizitand centrul nostru specializat, puteti readuce oricand farurile prietenului dvs. cu patru roti la aspectul lor original. Mesterii nostri efectueaza serviciul de restaurare a farurilor la Chisinau la cel mai inalt nivel si destul de ieftin.

Restaurarea farurilor

Pretul restaurarii farurilor

Doriti sa vedeti singuri daca decizia de a restaura farurile din fata este una corecta? Datorita unui serviciu atat de important, vehiculul dvs. va arata de parca ar fi parasit concesionarul de masini chiar ieri! Acest lucru inseamna ca farurile vor fi luminoase si lipsite de aschii sau zgarieturi.

Atunci cel mai bine este sa contactati compania Autoshina si sa comandati restaurarea farurilor in Chisinau la un pret atractiv!

Suntem incantati sa va oferim o modalitate eficienta de a reda elementelor de iluminat ale masinii dvs. atractivitate. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra exteriorului masinii. Costul serviciului va atrage locuitorii Moldovei si capitalei acesteia.

Pret: 250 lei pentru 2 faruri (fara acoperire)

Noi oferim si alte servicii: Asistenta tehnica la blocare , Instalarea sistemelor de consum, Echilibrare anvelope, Alimentarea cu combustibil, Schimbare parbrize auto