Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului

Inelele pistonului sunt piesele care sigileaza pistoanele motorului in cilindri. Ele sunt realizate sub forma de cercuri metalice incorporate in caneluri speciale pe suprafata exterioara a fustei pistonului.

Defectarea segmentelor pistonului duce la o deteriorare a compresiei si, ca urmare, va trebui sa masurati compresia, precum si uzura uleiului de motor. In cazuri extreme, inelele uzate pot duce la nealinierea pistoanelor care lucreaza in cilindri, ceea ce duce la uzura rapida a acestora si la zgomotul specific la ralanti, iar inlocuirea garniturii tijei supapelor este foarte importanta Si atunci trebuie sa va intrebati: cat costa costa inlocuirea segmentelor pistonului?

Capacele cu detasabil scazut nu permit trecerea excesului de ulei de motor. Sarcina lor este sa se potriveasca perfect cu supapa si sa treaca doar o mica parte din uleiul necesar pentru lubrifiere. Aceste produse sunt fabricate din cauciuc special, care nu se teme de temperaturi ridicate. Cand motorul consuma o cantitate mai mare de ulei si fumeaza in timp ce apasa pedala de gaz, capacele de indepartare a uleiului trebuie inlocuite cat mai repede posibil.

La urma urmei, distrugerea treptata a capacului de indepartare a uleiului devine inevitabila. Acest lucru se datoreaza imbatranirii cauciucului, care pierde elasticitatea si se desprinde de la baza. Partea incepe sa scurga ulei. Aceasta duce la o crestere a consumului de ulei de motor. Deci, este timpul sa incepeti inlocuirea capacelor de indepartare a uleiului.

Cele mai bune servicii in acest sens sunt disponibile la service-ul nostru auto Autoshina.md. Comandati de la noi inlocuirea segmentelor de piston si a garniturii tijei supapelor, pret accesibil - si nu veti regreta niciodata!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

inlocuirea etansarilor tijei supapei

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului 1Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului 2Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului 4Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului 5Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului 6

Cum decurge procesul de înlocuire❓

La multe motoare, garniturile tijei supapelor sunt înlocuite fără a îndepărta chiulasa, doar parțial dezasamblarea pentru a ajunge la garniturile de ulei. Cu toate acestea, dacă motorul a funcționat de mult timp cu capace defecte, atunci acest lucru a dus cu siguranță la formarea depunerilor de carbon pe plăci și scaunele supapelor, care trebuie îndepărtate pentru o funcționare fiabilă a motorului. Prin urmare, se recomandă efectuarea unei înlocuiri cu îndepărtarea capului blocului, unde, dacă este necesar, supapele vor fi curățate și lepate pentru a restabili compresiunea în cilindri.

Când este necesară înlocuirea etanșărilor tijei supapei❓

Garniturile tijei supapei sunt proiectate pentru a limita trecerea uleiului prin supapă. Sunt fabricate din cauciuc extrem de rezistent. În timp, cauciucul începe să se deterioreze, să se usuce, să crape și să scurgă excesul de lubrifiere. Prin urmare, înlocuirea acestei piese este necesară periodic, în medie - la fiecare 80.000 km.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii și iată doar câteva dintre ele: