Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului

Inelele pistonului sunt piesele care sigileaza pistoanele motorului in cilindri. Ele sunt realizate sub forma de cercuri metalice incorporate in caneluri speciale pe suprafata exterioara a fustei pistonului.

Defectarea inelelor pistonului duce la deteriorarea compresiei si uzurii uleiului de motor. In cazuri extreme, uzura inelelor poate duce la o distorsiune a pistoanelor care functioneaza in cilindri, ceea ce duce la uzura rapida si zgomotul specific la ralanti. Si atunci ar trebui sa va intrebati: cat costa inlocuirea inelelor pistonului?

Capacele cu detasabil scazut nu permit trecerea excesului de ulei de motor. Sarcina lor este sa se potriveasca perfect cu supapa si sa treaca doar o mica parte din uleiul necesar pentru lubrifiere. Aceste produse sunt fabricate din cauciuc special, care nu se teme de temperaturi ridicate. Cand motorul consuma o cantitate mai mare de ulei si fumeaza in timp ce apasa pedala de gaz, capacele de indepartare a uleiului trebuie inlocuite cat mai repede posibil.

La urma urmei, distrugerea treptata a capacului de indepartare a uleiului devine inevitabila. Acest lucru se datoreaza imbatranirii cauciucului, care pierde elasticitatea si se desprinde de la baza. Partea incepe sa scurga ulei. Aceasta duce la o crestere a consumului de ulei de motor. Deci, este timpul sa incepeti inlocuirea capacelor de indepartare a uleiului.

Cele mai bune servicii in acest sens sunt disponibile in Autoshina.md. comandati o inlocuire a inelelor de piston si capace de ulei-indepartarea de la noi la cel mai bun pret si nu vei regreta!

Inlocuirea inelelor si capacelor pistonului