Diagnosticare ABS

Strategia ABS este de a urmari viteza de rotatie a celor 4 roti ale masinii la franare; cand viteza oricarei roti incepe sa scada rapid, blocarea este declansata. In general, sistemul este conceput pentru a asigura o eficienta reala de franare (vorbim despre o distanta minima de franare). Este obligatoriu sa se mentina echilibrul si controlabilitatea vehiculului. Aveti indoieli rezonabile cu privire la functionarea normala a sistemului? Deci, este timpul sa aflati cat costa diagnosticarea ABS si sa o conduceti.

De regula, sistemul utilizeaza 4 senzori inductivi, unul pe fiecare roata. Modul lor de functionare poate fi descris dupa cum urmeaza: semnalul de iesire al senzorului este un curent alternativ generat de capul ABS in miscare, care intra si iese din campul magnetic al senzorului in timpul miscarii. Aceasta miscare produce un curent alternativ.

Motivul pentru diagnosticul ABS este de obicei unul dintre urmatoarele puncte:

Diagnosticarea ABS se realizeaza eficient si la cel mai bun pret in service auto Autoshina.md. Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000. Conecteaza-te!

  • Indicatorul de eroare se aprinde.
  • Pornirea alarmei sistemului de franare
  • Activarea indicatorului de eroare al controlului tractiunii.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика ABS

Serviciile noastre populare: Inlocuirea pompei de combustibil, Alimentarea sistemului de aer conditionat auto, Diagnosticarea computerizata a sistemului de franare, Indreptarea si Reconditionarea jantelor.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Care sunt factorii care indică faptul că este necesară efectuarea unui diagnostic ABS❓

Lampa de avertizare de defecțiune aprinsă, lampa de avertizare frână aprinsă, lampa de eroare pentru controlul tracțiunii aprins.

Cât timp durează diagnosticarea sistemului ABS al unei mașini în serviciul dumneavoastră❓

Acest standard poate varia foarte mult pentru diferite modele de mașini, ținând cont de caracteristicile de proiectare, de natura defecțiunii și de cauza care a cauzat-o. În medie, completverificarea se poate face în 10-15 minute, dar în unele situații, maeștrii trebuie să lucreze câteva ore.

Cât va costa reparația ta❓

Puteți numi suma numai după ce mașina este diagnosticată - ABS este un sistem complex asociat cu alte elemente structurale ale vehiculului, deci că este imposibil să se facă un diagnostic de la distanță și, cu atât mai mult, este imposibil să se calculeze costul reparațiilor.

Unde pot face diagnosticarea ABS❓

In Autoshina. Garantam calitatea unei varietati de servicii auto.