Reparatii parbrize

Reparatia parbrizului auto este menita sa imbunatateasca vizibilitatea si imaginea estetica, dar si sa previna formarea ulterioara a crapaturilor din punctul de deteriorare. Posibilitatea de a repara parbrizul depinde de tipul si regiunea deteriorarii. Sticla frontala raspunde de rezistenta constructiei automobilului in functie de 30 %. Corectitudinea functionarii airbag-ului depinde de starea sticlei frontale, deoarece aceasta este drept suport pentru airbag in momentul deschiderii. Astfel, la orice reparatie este necesar de obtinut rezistenta initiala.

Este necesar de eliminat fisurile parbrizului cat mai curand, deoarece in caz contrar, in acestea poate nimeri murdarie, atunci procesul de eliminare a defectului poate deveni mai dificil si de-asemenea se micsoreaza vizibilitatea.

Serviciul de reparatie a parbrizului in Chisinau consta in curatarea suprafetei deteriorate, lichidarea murdariei si a prafului, dupa care aceasta se acopera cu o smoala speciala. Apoi aceasta se intareste cu ajutorul luminii UV si se slefuieste. Acest proces este asemeni plombarii dintilor.

In rezultat primim un parbriz calitativ, trainic si frumos. 

De ce trebuie sa comandati serviciul de eliminare a fisurilor pe parbriz auto in Autoshina.md? E foarte simplu:

  • Deservire rapida. Peste 20-30 min automobilul dv. deja va fi gata.
  • Pret convenabil.
  • Minimalizarea riscului de formare a noilor fisuri. Imbunatatirea vizibilitati in regiunea reparata.
  • Recuperarea a 90-95 % de rezistenta si duritate initiala in locul reparat.

Aveti nevoie de reparatia parbrizului in Chisinau? Va vom ajuta cu mare placere!

Alte servicii populare: Reparatia radiatorului, Lustruirea auto, Extractie prezoane, Curatarea chimica auto, Asistenta tehnica la blocare