Extractie prezoane in Chisinau

Zilnic o multime drivere se confrunta cu o serie de probleme pe drumuri, cineva va lovi pe cineva, cineva uita cheile din interiorul masinii, dar un surub rupt, un secret sau o piulita pe roata devine o problema frecventa. Daca nu aveti un mecanism special, datorita caruia puteti rezolva problema, Autoshina vine la salvare. Oferim extractie prezon de inalta calitate din orice anvelope. Echipa noastra cu bucurie si cu usurinta va avea o asistenta tehnica, oriunde va aflati.

Extragere prezoane rupte: ce este acest serviciu

Procedura prezentata este foarte solicitata, deoarece nu orice sofer se poate lauda cu echipamente speciale. Din acest motiv, echipa companiei noastre se angajeaza profesional in indepartarea elementelor deteriorate precum piulite, suruburi, stifturi si alte sisteme de fixare. Atribuim forajul metodei principale, deoarece acesta este cel care garanteaza un rezultat excelent si evita deteriorarea discurilor.

Desurubam elemente de la orice marca de masini, fie ca este vorba de Volvo, Porsche, Ferrari, BMW, Opel si chiar de la producatori neoriginali. Oferim serviciul de indepartare a incuietorilor de pe roti de multi ani, datorita acestui fapt am acumulat o experienta considerabila si am rezolvat orice probleme cit mai repede, excelent si in siguranta. Timpul mediu de gaurire pentru unul dintre ei nu dureaza mai mult de 20-30 de minute.


Sfaturi ale expertilor privind utilizarea suruburilor si piulitelor secrete

• Pentru a evita distrugerea activa, nu utilizati o cheie. Desurubarea incuietorii trebuie facuta manual, de preferinta folosind o cheie transversala specifica;

• Cind scoateti anvelopele, incercati mai intii sa eliminati secretele, apoi nucile. Si la montarea rotii, in primul rind insurubati suruburile si abia apoi suruburile secrete;

• Nu va fi de prisos daca lubrifiati usor firele si alte elemente;


De ce noi?

Apelind la noi pentru ajutor, primiti un serviciu de inalta calitate, datorita caruia nu trebuie sa puneti intrebarea:„Cum sa scoateti o piulita secreta de pe o roata sau cum sa scoateti o anvelopa cu o incuietoare”. Expertii nostri vor putea elimina orice probleme asociate cu demontarea, gaurirea si desurubarea elementelor metalice in citeva minute. Indiferent de locatia dvs., mesterii vor ajunge cit mai curind posibil impreuna cu o gama larga de echipamente. Deoarece avem grija de fiecare client si suntem intotdeauna gata sa ne adaptam oricaror circumstante, va recomandam proceduri diferite in functie de circumstante.


Cit costa inchirierea unui secret? Preturile noastre va vor surprinde placut, intrucit suntem bucurosi sa va uimim nu numai cu munca noastra excelenta si activa, ci si cu preturi accesibile care se vor potrivi oricarui client. Din acest motiv, alegind compania noastra, veti simti cu adevarat grija si respect pentru fiecare proprietar de masina. Alegeti specialisti de incredere si bucurati-va de plimbare.

Alte servicii populare: Alimentarea cu combustibil, Echilibrare anvelope, Inlaturarea mirosurilor, Instalarea si reparatia senzorilor de presiune a pneurilor, Schimbarea uleiurilor si fluidelor

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Extractie prezoane 1Extractie prezoane 2Extractie prezoane 4Extractie prezoane 5Extractie prezoane 6