Inlaturarea mirosurilor in auto

Pot fi cateva cauze ale aparitieie unui miros neplacut in automobil. Cel mai des acestea sunt: fumatul in salon, mucegai sau mirosuri lasate de animale. Inlaturarea mirosurilor trebuie pentru o exploatare a masinii cu maxim confort. Fiti atenti, uneori mirosul neplacut poate aparea si din cauza unor probleme serioase cu automobilul.

Automobilul contine mii de elemente metalice, din sticla, din cauciuc si chiar din hartie (filtrele). Mai adaugam si cablurile, materialele textile, aparatele electrice si litri intregi de lichide si gaze diverse. Toate aceste componente sunt in permanenta actiune si se pot supraincalzi, de unde si poate aparea mirosul. Deci, in caz de ceva, va recomandam sa comandati serviciul de inlaturare de mirosuri!

Soferul si pasagerii aduc cu ei si in bagaj umezeala, bacterii, praf, murdarie si uneori lichide care se pot varsa in masina. Pe tapiteria masinii sunt acarieni, la fel ca in casa. In multe locuri cu umiditate ridicata (de exemplu, pe evaporatorul sistemelor de aer conditionat, pe covoare umede), bacteriile, ciupercile si mucegaiul se inmultesc. Prin urmare, nu amanati o vizita pentru a elimina un miros neplacut din masina si sunati-ne - noi te va ajuta!

indepartarea mirosului din masina

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlaturarea mirosurilor 1Inlaturarea mirosurilor 2Inlaturarea mirosurilor 4Inlaturarea mirosurilor 5Inlaturarea mirosurilor 6

Eliminarea mirosului din interiorul masinii

Apropo, mirosul neplacut poate fi semn al unei defectiuni auto periculoasa pentru sanatatea si viata dv. si a pasagerilor dv. Din aceasta cauza este important sa reactionati la timp si sa nu neglijati cu inlaturarea mirosurilor din automobil, dar si a cazuelor acestuia.

Una dintre cauze poate fi in starea sistemului de aer conditionat. Mirosul de mucegai poate veni din gurile de aerisire. Acest fapt poate fi foarte periculos, deoarece ne semnaleaza despre posibila existenta a diverselor microorganisme periculoase pentru sanatatea omului. In cazul dat indepartarea mirosului trebuie efectuata cat mai curand.

Mai putin frecvet este mirosul neplacut venit din gurile de aerisire ale masinilor fara conditioner. In cazul dat, motivul poate fi o ciuperca aflata in sistemul de ventilare sau pe filtrele de cabina foarte murdare.

O solutie ar fi schimbul filtrului de cabina si dezinfectia sistemului de aer conditionat. Contactati mesterii Autoshina.md si acestia in cel mai scurt timp vor efectua inlaturarea mirosurilor din automobilul dv.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Adesea comandat cu eliminarea mirosului:  Asigurare auto, Reparatii parbrize, Asistenta tehnica la blocare , Restaurarea farurilor, Vopsirea jantelor

În ce cazuri este necesară o prelucrare profesională pentru a elimina mirosurile❓

Vorbind despre mirosurile neplăcute persistente, trebuie să atingem câteva aspecte delicate, deoarece sursele unor astfel de mirosuri sunt adesea excrețiile de animale sau oameni, mirosul cadaveric etc. În acest caz, este necesar să se efectueze un tratament special folosind echipamente și instrumente profesionale.Cu această procedură, mirosul de ars după incendiu, mirosul de vopsea și substanțe chimice, mirosul după fumatul constant pe termen lung și multe altele sunt eliminate. cu 100%.

Ce înseamnă eliminarea mirosului din mașină prin ozonizarea interiorului❓

Prin creșterea concentrației de ozon din interiorul mașinii, puteți dezinfecta interiorul acestuia și puteți scăpa de mirosurile neplăcute. De aceea este folosit, de exemplu, pentru a elimina mirosul de fum de tigara, mirosul de ars dupa incendii sau reparatii. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de curățare a conductelor de ventilație la care sunt greu accesibile cu substanțe chimice lichide.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Cu privire la această problemă sau la orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +373 60 608 000

Trebuie să mă preînregistrez pentru service auto❓

Pentru serviciile noastre Auto service trebuie rezervat in avans, acest lucru se poate face telefonic sau prin completarea formularului de pe site-ul nostru