Inlaturarea mirosurilor in auto

Pot fi cateva cauze ale aparitieie unui miros neplacut in automobil. Cel mai des acestea sunt: fumatul in salon, mucegai sau mirosuri lasate de animale. Inlaturarea mirosurilor trebuie pentru o exploatare a masinii cu maxim confort. Fiti atenti, uneori mirosul neplacut poate aparea si din cauza unor probleme serioase cu automobilul.

Automobilul contine mii de elemente metalice, din sticla, din cauciuc si chiar din hartie (filtrele). Mai adaugam si cablurile, materialele textile, aparatele electrice si litri intregi de lichide si gaze diverse. Toate aceste componente sunt in permanenta actiune si se pot supraincalzi, de unde si poate aparea mirosul. Deci, in caz de ceva, va recomandam sa comandati serviciul de inlaturare de mirosuri!

Cat soferul, atat si pasagerii pot aduce cu sine in salon umiditate, bacterii, praf si murdarie, iar uneori si anumite lichide care se pot rasturna in masina. In materialul din salon, la fel ca si in casa se pot gasi acarieni. Acolo unde este umiditate ridicata, spre exemplu in conditioner sau pe covorase textile pot aparea bacterii, ciuperci si mucegai.

Inlaturarea mirosurilor in salonul auto

Apropo, mirosul neplacut poate fi semn al unei defectiuni auto periculoasa pentru sanatatea si viata dv. si a pasagerilor dv. Din aceasta cauza este important sa reactionati la timp si sa nu neglijati cu inlaturarea mirosurilor din automobil, dar si a cazuelor acestuia.

Una dintre cauze poate fi in starea sistemului de aer conditionat. Mirosul de mucegai poate veni din gurile de aerisire. Acest fapt poate fi foarte periculos, deoarece ne semnaleaza despre posibila existenta a diverselor microorganisme periculoase pentru sanatatea omului. In cazul dat indepartarea mirosului trebuie efectuata cat mai curand.

Mai putin frecvet este mirosul neplacut venit din gurile de aerisire ale masinilor fara conditioner. In cazul dat, motivul poate fi o ciuperca aflata in sistemul de ventilare sau pe filtrele de cabina foarte murdare.

O solutie ar fi schimbul filtrului de cabina si dezinfectia sistemului de aer conditionat. Contactati mesterii Autoshina.md si acestia in cel mai scurt timp vor efectua inlaturarea mirosurilor din automobilul dv.

Adesea comandat cu eliminarea mirosului:  Asigurare auto, Reparatii parbrize, Asistenta tehnica la blocare , Restaurarea farurilor, Vopsirea jantelor