Inlocuirea si reparare coloanei de directie

Coloana de direcție este un dispozitiv conceput pentru conducerea unei mașini și conectarea volanului la mecanismul de direcție.

In timpul conducerii, este posibil să observați unele semne că partea menționată mai sus nu funcționează corect. Aceasta înseamnă că coloana de direcție trebuie înlocuită, ținând cont de semnalele de avertizare. După ce ați observat primele simptome, puteți stabili în siguranță dacă coloana de direcție trebuie înlocuită.

Auziti un zgomot cand rotiti volanul in orice directie? Acesta este un semn sigur ca coloana de directie este defecta sau deteriorata-reparatia este inevitabila! Vorbim despre sunete precum un clic, o lovitura sau o rasturnare la rotirea volanului. Motivul este deteriorarea componentelor interne din coloana de directie. Cel mai adesea, zgomotul devine mai puternic in timp, ceea ce duce la un cost mai mare de inlocuire a coloanei de directie.</ p>

O coloana de directie care functioneaza prost ar trebui sa provoace ingrijorarea soferului. O prudenta solutie ar fi de a comanda reparare a coloanei de directie al masinii in Autoshina.md Dupa toate, descrise semne pot afecta in mod semnificativ capacitatea de a conduce o masina, precum si a pus pasagerii, pietonii de pe la risc si poate provoca alte probleme suplimentare.

In viitor, insa, va trebui sa inlocuiti coloana de directie. Este profitabil pentru noi! Aici, pretul inlocuirii coloanei de directie este democratic, iar calitatea muncii depaseste toate asteptarile.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Inlocuirea si reparare coloanei de directie

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Pentru ce este o coloană de direcție❓

Funcția sa în dispozitivul general este de a transmite cuplul de la volan la mecanismul de direcție.

Ce alte servicii suplimentare pot folosi cu tine❓

Puteți cumpăra de la noi anvelopele,la prețuri accesibile, precum și multe altele accesorii.

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la numarul de telefon +37360 608 000 sau prin contactele listate pe site.