Reparatie sistemul de directie

Defectiunile de directie sunt destul de frecvente. Clientii cu o astfel de problema se adreseaza unui atelier specializat. Defectiunile simple de directie pot fi eliminate imediat, fara unelte speciale. Dar defalcarile mai complexe necesita cunostinte, experienta si echipament. Toate acestea si multe altele sunt disponibile in service auto Autoshina.md, unde mecanismul de directie este reparat la cel mai inalt nivel.

Fiecare defect necesita o inspectie amanuntita a starii tehnice si diagnosticarea sistemului de directie pentru defecte ascunse: fisuri, scurgeri, zgarieturi, deformari.

Acest sistem este in mare parte simetric. Componentele din stanga si din dreapta sunt supuse acelorasi sarcini, astfel incat esecul, de exemplu, joystick-ul drept poate prezenta aparitia iminenta a unei probleme similare pe partea stanga. Daca este posibil, inlocuiti componentele in perechi.

Nu se recomanda utilizarea pieselor de schimb de origine dubioasa pentru repararea mecanismului de directie: restaurat din masini reciclate, indreptat, sudat etc. Da, utilizarea de noi piese originale sau inlocuiri realizate de companii cunoscute creste costul reparatiei, dar, mai ales, garanteaza siguranta.

Este necesar sa se respecte schemele de reparare a directiei oferite de producator. Daca trebuie sa masurati forta, rezistenta sau sa folositi o cheie dinamometrica, aceste cerinte nu pot fi ignorate.

Când este necesară schimbarea lichidului de servodirecție❓

Dacă volanul se rotește greu: ce să cauți❓

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Unde pot merge pentru repararea directiei❓