Reparatii senzori auto

masinile fabricate in prezent sunt echipate cu o varietate de senzori si sisteme electronice. Toate aceste masuri sunt necesare, cel putin suntem siguri de asta. Unele dintre ele servesc la cresterea confortului la volan, altele cresc nivelul de siguranta, iar altele permit indeplinirea cerintelor de mediu legate de emisiile de produse de ardere. Nu uitati sa verificati senzorii sistemelor electronice auto atunci cand vine momentul.

Verificarea senzorilor vehiculului in autoservice

problema apare numai atunci cand ceva nu mai functioneaza corect. Separarea sistemelor electronice individuale este doar o iluzie, deoarece erorile inregistrate intr-un sistem de control afecteaza functionarea altora. Poate fi necesar sa reparati senzorii auto daca un specialist le diagnosticheaza direct si afla exact ce este deteriorat.

controlerele echipate cu un sistem de autodiagnosticare informeaza despre parametrii care nu se incadreaza in intervalul de operare folosind coduri de eroare citite din memoria lor. Problema reala incepe atunci cand sistemul nu functioneaza corect si erorile nu sunt inregistrate in memorie. Intr-o astfel de situatie, analizand parametrii reali, este necesar sa se verifice care dintre ei pare putin probabil, desi este in intervalul de functionare.

daca banuiti ca dispozitivul este deteriorat, trebuie sa comandati o verificare a senzorilor masinii. Suntem in service auto Autoshina.md suntem gata sa o facem ieftin si eficient. Va putem oferi si alte servicii precum: Repararea unitatilor de comanda, inlocuirea Bateriei Hibride și mult mai mult. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați-ne la +373 60 608 000

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

verificarea senzorilor sistemelor electronice auto

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Repararea senzorului 1Repararea senzorului 2Repararea senzorului 4Repararea senzorului 5Repararea senzorului 6

Pentru ce sunt senzorii auto❓

Senzorii sunt utilizați în aproape toate sistemele vehiculelor. În motor, ele măsoară temperatura și presiunea aerului, combustibilului, uleiului, lichidului de răcire.

De ce ar trebui să apelezi la Autoshina❓

Avem cei mai buni profesioniști din domeniu și o gamă largă de servicii.

Cum te pot contacta❓

Ne puteti contacta la +373 60 608 000 sau la contactele listate pe site.

Cum pot plăti pentru serviciile dumneavoastră❓

Toate metodele de plata sunt acceptate pe site-ul nostru, puteti plati atat cash cat si fara numerar.