Diagnosticarea sistemului de combustibil

Sarcina principala a sistemului de combustibil este de a stoca si filtra combustibilul si, de asemenea, de a-l furniza cilindrilor motorului fara probleme. Depinde de cat de stabil si productiv este motorul.

Functionarea corecta a acestui mecanism asigura pornirea fiabila a motorului, economia de combustibil, performanta vehiculului si chiar functionarea motorului.

Astazi, se impun cerinte sporite asupra proprietatilor echipamentelor diesel. Iata principalele motive pentru defectarea sistemului de combustibil:

  • calitatea scazuta a substantei combustibile;
  • prezenta impuritatilor;
  • inlocuirea prematura a filtrului;
  • folosind filtre proaste.

Inainte de a verifica sistemul de combustibil, este necesar sa excludeti o serie de alte motive similare cu defectiunea acestuia. Aceasta este prezenta combustibilului in rezervor, scurgeri de aer, starea motorului. Numai atunci se poate efectua in siguranta un diagnostic detaliat al sistemului de combustibil.

Acest serviciu este oferit in Autoshina.md va permite pentru a minimiza timpul de cautare si detecteaza o defectiune a vehiculului si evaluare a starii sale generale. Acest lucru previne posibile esecuri in viitor.

Pentru a utiliza diagnosticarea sistemului de combustibil la un pret rezonabil, va rugam sa contactati compania noastra. Sunati managerii nostri sau trimiteti o aplicatie online pentru a face o programare pentru o anumita zi si ora. In centrul nostru auto, veti primi servicii care respecta standardele europene.

Diagnosticarea sistemului de combustibil in Chisinau