Diagnosticarea sistemului de combustibil

Sarcina principala a sistemului de combustibil este de a stoca si filtra combustibilul si, de asemenea, de a-l furniza cilindrilor motorului fara probleme. Depinde de cat de stabil si productiv este motorul.

Functionarea corecta a acestui mecanism asigura pornirea fiabila a motorului, economia de combustibil, performanta vehiculului si chiar functionarea motorului.

Astazi, se impun cerinte sporite asupra proprietatilor echipamentelor diesel. Iata principalele motive pentru defectarea sistemului de combustibil:

  • calitatea scazuta a substantei combustibile;
  • prezenta impuritatilor;
  • inlocuirea prematura a filtrului;
  • folosind filtre proaste.

Inainte de a verifica sistemul de combustibil, este necesar sa excludeti o serie de alte motive similare cu defectiunea acestuia. Aceasta este prezenta combustibilului in rezervor, scurgeri de aer, starea motorului. Numai atunci se poate efectua in siguranta un diagnostic detaliat al sistemului de combustibil.

Acest serviciu este oferit in service auto Autoshina.md va permite pentru a minimiza timpul de cautare si detecteaza o defectiune a vehiculului si evaluare a starii sale generale. Acest lucru previne posibile esecuri in viitor.

Apelati managerii sau trimiteti o cerere online pentru a face o programare pentru diagnosticarea sistemului de combustibil al unui motor pe benzina intr-o anumita zi si ora. In centrul nostru auto veti primi service care indeplineste standardele europene.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Диагностика топливной системы

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemului de combustibil 1Diagnosticarea sistemului de combustibil 2Diagnosticarea sistemului de combustibil 4Diagnosticarea sistemului de combustibil 5Diagnosticarea sistemului de combustibil 6

De ce este important să diagnosticați sistemul de combustibil❓

Sistemul de alimentare cu combustibil are două funcții principale, prima este de a alimenta mașina cu combustibil, a doua este de a curăța motorul. Dacă sistemul este întrerupt, acest lucru afectează consumul de combustibil, se consumă mult mai mult. În plus, fluxul de combustibil în camera de ardere se poate opri.

Care este diagnosticul sistemului de combustibil❓

Primul lucru pe care îl verifică un specialist este mecanismul de injecție. Cea mai frecventă problemă este o funcționare defectuoasă a regulatorului de presiune a combustibilului, care duce la înfundarea injectorului și la un dezechilibru în compoziția amestecului de combustibil, ceea ce va necesita spălarea sistemului.

Ce este necesar pentru a diagnostica sistemul de combustibil❓

Diagnosticarea sistemului de combustibil necesită participarea specialiștilor care utilizează echipamente speciale. La diagnosticare, este foarte important să verificați toate mecanismele sistemului de combustibil, deoarece murdăria se acumulează în mod constant acolo și trebuie eliminată prin curățare.

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

În această problemă sau în orice altă problemă, puteți consulta contactele enumerate pe site sau sunând la +37360 608 000.