Reparatie instalatia de racire

Pentru ca motorul vehiculului sa functioneze bine, are nevoie de o temperatura constanta de +100 ° C atunci cand este masurata pe blocul motor. Pentru a indeplini aceasta conditie, precum si pentru a va asigura ca aceasta temperatura este constanta, motorul emite prea multa caldura prin lichidul care circula in el, care, la randul sau, este racit in radiatorul situat pe panoul frontal sub capota motorului.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Sistemul de racire elimina excesul de caldura din motor, ceea ce il impiedica sa se supraincalzeasca pe langa racirea motorului, va permite sa incalziti interiorul masinii cu un flux de lichid fierbinte printr-un incalzitor situat in sistemul de alimentare cu aer. Defectiunile sistemului de racire trebuie luate in serios si trebuie efectuate diagnostice in timp util. Indiferent de ce parte este nefunctionala, aceasta trebuie reparata sau inlocuita cat mai curand posibil. Repararea sistemului de racire este aleasa mai des.

Cel mai usor de recunoscut simptom al unei defectiuni a sistemului de racire este o temperatura crescuta a motorului, asa cum indica indicatorul de pe tabloul de bord. Nu verificati starea lichidului de racire atunci cand este fierbinte. Datorita presiunii ridicate din sistemul incalzit, lichidul care iese din motor se poate aprinde dupa desurubarea piulitei.

In sistemul de racire trebuie adaugata numai apa distilata. Cu toate acestea, lichidul prea diluat poate ingheta in timpul iernii si poate provoca o explozie a blocului de cilindri.

Doriti sa reparati sistemul de racire? Apoi, aveti incredere in profesionistii din Autoshina.md.

Când este necesară repararea sistemului de răcire❓

Cum se repara sistemul de racire❓

Pe cine pot consulta în această chestiune❓

Ce alte servicii oferă compania dumneavoastră❓