Anvelope Nereus all season

Anvelope all season Nereus

Pana in prezent, compania chineza Qingdao Ditrip Tyre Co. detine mai multe filiale in industria chimica, si in productia de cauciucuri high-tech avand un departament specializat de cercetare si testare a produselor. Compania este administrata folosind metode inovatoare. De asemenea, au fost introduse sisteme de control al calitatii pentru productia de anvelope de clasa «Premium». Aproape 80% din produsele fabricate sunt destinate pietei interne din China. Restul de 20% sunt livrate pe pietele din tarile Eurasiatice. Capacitatea de productie - un milion de anvelope pe an. Toate anvelopele respecta standardele internationale de calitate si siguranta - certificatul ISO9001-2008. Gama de produse a anvelopelor Nereus este reprezentata de anvelope si anvelope de iarna pe scara larga, cauciucuri de toate anotimpurile pentru autoturisme, camioane,autobuze si masini agricole, industriale speciale. Laboratorul si produsele sunt certificate conform standardelor internationale de calitate si siguranta.

Anvelope AllSeason Nereus nu sunt la fel de populare ca modelele de vara. Linia anvelopelor All Season de la producatorul chinez este reprezentata din modele in cantitate redusa. Dezvoltarea si productia lor este rezultatul cooperarii stranse dintre Qingdao Ditrip Tyre Co. cu alti reprezentanti importanti ai industriei de cauciucuri. Anvelopele garanteaza o sofare sigura, stabilitate, cat si proprietati de manevrare eficienta la cotituri si pante in timpul expluatarii. Cumpara anvelope All Season Nereus in Moldova, la un pret accesibil in magazinul online Autoshina.md - un partener de incredere pentru zeci de mii de soferii din Moldova.

Anvelope Nereus all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Nereus NS601 540 MDL
Nereus NS523 1900 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Nereus?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Nereus incepe cu 520 MDL si atinge 2615 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season Nereus?

Valorile de baza a anvelopelor 4 anotimpuri consta in :
fluiditate .
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt utilizate pentru mai variate cerinte de clima in comparatie cu cauciucurile de vara .
Comoditate.
Datorita compozitiei si proprietatilor anvelope 4 anotimpuri ofera indice de zgomot scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Nereus?

Ca sa, Daca doriti sa selectati corect cele mai bune pneuri pentru toate anotimpurile Nereus cu sezonulcorect/-a care se potrivesc pentru marca masinii dvs., acordati atentie functia de selectare pe pagina principala . in fereastra filtrului selectati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) potrivite cauciuc si producator . Mai departe va fi disponibila catalogul total de anvelope in stoc cu costul . la noi sunt disponibile doar produse originale de la furnizori calificati . In consecinta orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .