Anvelope de vara Doublestar

Va intereseaza anvelopele de vara Doublestar? Sa cumparati anvelope ce apartin acaestui brand dumneavoastra puteti din magazinul nostru online Autoshina.md. Este mult mai comod de a cumpara online deoarece aceasta va scuteşte de pierderea unui timp preţios, caci specialiştii noştri singuri vin la dumneavoastra şi va monteaza anvelopele dorite. Cumpara anvelope de vara Doublestar calitate la un preţ accesibil.

Informaţii generale despre anvelopele Doublestar

 

Anvelopele Doublestar sunt produse de compania Doublestar Tyre cu reşedinţa in China, provincia Shandong. Este o companie cu o experienţa de 97 de ani pe piaţa chineza, cit şi cea internaţionala. Se caracterizeaza prin integrarea tehnologiilor inteligente in procesul de producere a anvelopelor, precum şi prin utilizarea ciclica inteligenta a cauciucului irosit. Doublestar este considerata drept un model al industriei de producere a anveloplor, fiind onorata cu astfel de distincţii precum: „Cultivarea marcii”, „Inovaţia tehnologiei”, „Calitatea standart”, „Producţie inteligenta”, „Producţie ecologica” şi „Transformarea Serviciul”. Aceasta este singura dintre toate companiile chinezeşti care a obţinut toate patru distincţii naţionale autorizate de catre Ministerul Chinez al Industriei şi Tehnologiei Informaţiei in ultimii 5 ani. Doublestar este de asemenea cunoscuta drept „liderul producţiei inteligente de anvelope”. Pentru trei ani consecutivi compania Doublestar a fost inlusa in lista „500 cele mai influente marci din Asia”şi „500 cele mai valoroase marci din China”, in ambele categorii fiind numarul 1.

 

Avantajele anvelopelor Doublestar

 

Cauciucuri de vara Doublestar reprezinta o calitate inalta la un preţ accesibil pentru fiecare. Sunt anvelope de incredere care va vor servi pe parcursul unui timp indelungat. Datorita tehnologiilor moderne in baza carora au fost create anvelopele, chiar şi cel mai dificil drum va parea uşor de trecut.

 

Cumpara anvelope de vara Doublestar investeşte doar in produse calitative şi durabile. Cumpara anvelope de la Autoshina cele mai bune preţuri.

Anvelope de vara Doublestar preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Doublestar DS-806 441 MDL
Doublestar DH05 698 MDL
Doublestar DS-810 743 MDL
Doublestar DH01 799 MDL
Doublestar DH02 1059 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de vara Doublestar?

Pretul cauciucurilor de vara Doublestar initiaza cu 353 MDL si atinge 1414 MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. este disponibila transportare gratuita oriunde in Moldova.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Doublestar?

Pentru ca sa alegeti cu succes anvelopele de vara perfecte Doublestar cu raza corect care se potrivesc modelului de masina a dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina curenta. in fereastra de selectie selectati dimensiunea corecta ( inaltimea, latimea, raza) pneului si a furnizorului . Apoi se va afisa indexul completa de pneuri in stoc cu garantie. La noi sunt de vanzare numai anvelope originale de la producatori faimosi mondial . Prin urmare orice alegere facuta va va servi o multime de timp .

❓ Cand se monteaza pe automobil cauciucurile de vara?

In RM nu exista o data de incepere de a substitui anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie devine mai mare +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de vara Doublestar?

in cazul dvs. doriti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Doublestar, apoi va sfatuim sa luati in considerare marci alternative:
Viatti
Westlake
Platin