Anvelope Doublestar all season

Doriţi sa cumparaţi anvelope allseason Doublestar? Atunci, aţi gasit locul potrivit. La Autoshina.md dumneavoastra puteţi beneficia de cea mai mare varietate a acestui brand la cele mai bune preţuri. Cumpara anvelope allseason Doublestar perechea de anvelope perfecte care va fi alaturi de dumneavoastra şi in perioada calda şi in perioada rece a anului.

Anvelope all season Doublestar

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele allseason Doublestar:

Anvelopele Doublestar sunt produse de compania Doublestar Tyre cu reşedinţa in China, provincia Shandong. Este o companie cu o experienţa de 97 de ani pe piaţa chineza, cit şi cea internaţionala. Se caracterizeaza prin integrarea tehnologiilor inteligente in procesul de producere a anvelopelor, precum şi prin utilizarea ciclica inteligenta a cauciucului irosit. Doublestar este considerata drept un model al industriei de producere a anveloplor, fiind onorata cu astfel de distincţii precum: „Cultivarea marcii”, „Inovaţia tehnologiei”, „Calitatea standart”, „Producţie inteligenta”, „Producţie ecologica” şi „Transformarea Serviciul”. Aceasta este singura dintre toate companiile chinezeşti care a obţinut toate patru distincţii naţionale autorizate de catre Ministerul Chinez al Industriei şi Tehnologiei Informaţiei in ultimii 5 ani. Doublestar este de asemenea cunoscuta drept „liderul producţiei inteligente de anvelope”. Pentru trei ani consecutivi compania Doublestar a fost inlusa in lista „500 cele mai influente marci din Asia”şi „500 cele mai valoroase marci din China”, in ambele categorii fiind numarul 1.

 

Avantajele cauciucuri allseason Doublestar

Anvelopele Doublestar reprezinta o calitate inalta la un preţ accesibil pentru fiecare. Sunt anvelope de incredere care va vor servi pe parcursul unui timp indelungat. Datorita tehnologiilor moderne in baza carora au fost create anvelopele, chiar şi cel mai dificil drum va parea uşor de trecut.

Cumpara anvelope allseason Doublestar anvelope ideale atit pentru perioada calda, citşi cea rece a anului. Anvelope rezistente la orice condiţie de timp şi de drum, iar nivelul inalt de viaţa al acestora este garantat de producator, acesta fiind şi unul dintre motivele de ce acest brand este atit de solicitat. Cumpara anvelope allseason de la Autoshina calitate desavirţita la preţ accesibil.

❓ Cat costa cauciucurile pentru toate anotimpurile Doublestar?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Doublestar incepe de la 353 MDL si atinge 1414 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul pneurilor all-season Doublestar?

Avantajele de baza a anvelopelelor pentru toate anotimpurile consista din :
fluiditate .
Aceste anvelope se potrivesc pentru mai variate conditii meteorologice in comparatie cu pneurile de iarna.
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Doublestar?

Pentru a selectionati just cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Doublestar cu dimensiunea potrivit/-a care corespund masinii dvs., gasiti functia de selectare pe pagina curenta . in fereastra de selectie specificati dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) necesare anvelope si producator . Dupa aceea va deveni disponibil indexul deplin de cauciucuri disponibile cu costul . la noi sunt de vanzare numai produse originale de la marci calificati . In consecinta orice alegere se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .