Anvelope de iarna Voltyre

Sunteţi interesat in anvelopele de iarna Voltyre? Utilizind serviciul modern de la Autoshina.md, dumneavoastra puteţi beneficia de o gama variata de anvelope. Comanda o faceţi online, iar noi singuri venim la dumneavoastra oriunde nu v-aţi afla. Este comod şi practic. Cumpara anvelope de iarna Voltyre calitatea inalta a produsului este asigurata de catre producator.

Anvelope de iarna Voltyre

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele de iarna Voltyre:

Cauciucuri de iarna Voltyre sunt produse de catre compania JSC „Voltyre-Prom”. Compania a inceput activitatea sa in anul 1964. Este o companie de baza, ce se afla in continua creştere, din Rusia. Voltyre-Prom produce anvelope pentru autoturisme, camioane, maşini agricole, utilaje grele şi maşini industriale. La perioada actuala compania produce mai mult de 100 tipuri de anvelope, avind o solicitare inalta atit in Rusia, cit şi pe piaţa internaţionala. Compania deţine propria baza de dezvoltare a designului şi un spaţiu specializat pentru testare. In ultima perioada compania face investiţii in domeniul cercetarii şi testarii anvelopelor pentru diferite condiţii extreme. Siguranţa clientului fiind pe primul plan.

In 2013 Titan International a achiziţionat Voltyre-Prom ceea ce i-a permis sa imbunataţeasca practicile producerii existente şi a ridicat la un nou nivel dezvoltarea strategica a afacerii.

 

Avantajele anvelopelor de iarna Voltyre

In ceea ce priveşte avantajele anvelopelor Voltyre putem scoate in evidenţa in primul rind durata lunga de viaţa. Desenul adinc al anvelopelor, şi chiar „agresiv” al benzii de rulare ofera o stare de siguranţa şi linişte in timpul deplasarii. Modelul conţine o carcasa cu multe straturi, care are drept scop de a apara anvelopa de strapungeri şi surpari.

Cumpara anvelope de iarna Voltyre anvelopele ideale pentru perioada rece a anului. Cumpara anvelope de iarna siguranţa dumneavoastra trebuie sa fie pe primul loc!

Anvelope de iarna Voltyre preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Voltyre K-96A 425 MDL
Voltyre Я-387-1 1206 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Voltyre?

Costul pentru cauciucurile de iarna Voltyre se ia in considerare cu 340 MDL si atinge 18240 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba anvelopele pentru iarna?

In Moldova nu este specificat data de incepere de substituire a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu normele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa schimbe anvelopele de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Voltyre?

Pentru a alege cu succes cele mai potrivite pneuri de iarna Voltyre acordati atentia la caseta/-ei de cautare de pe pagina actuala . In fereastra de cautare specificati adecvatele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a cauciucurilor si furnizorului. Acum va aparea lista intrega de anvelope disponibile cu pretul. Toate marfurile de pe site ofera o garantie oficiala. Rezulta ca orice produs cumparat se va potrivi masinii in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Voltyre?

in cazul in care doriti o inlocuire a pneurilor Voltyre, apoi recomandam sa priviti la alte marci
Blacklion
Mazzini
Waterfall