Anvelope de vara Voltyre

Doriţi sa cumparati cauciucuri de vara Voltyre? Magazinul online Autoshina.md vine in ajutorul dumneavoastra. Este mult mai uşor a face cumparaturi de acasa. La Autoshina.md comanda o faceţi online, iar noi singuri venim la dumneavoastra oriunde v-aţi afla. Cumpara anvelope de vara de la Autoshina.md cele mai bune preţuri de pe piaţa Moldovei.

Informaţii generale despre anvelopele Voltyre:

 

Anvelopele Voltyre sunt produse de catre compania JSC „Voltyre-Prom”. Compania a inceput activitatea sa in anul 1964. Este o companie de baza, ce se afla in continua creştere din Rusia. Voltyre-Prom produce anvelope pentru autoturisme, camioane, maşini agricole, utilaje grele şi maşini industriale. La perioada actuala compania produce mai mult de 100 tipuri de anvelope, avind o solicitare inalta atit in Rusia, cit şi pe piaţa internaţionala. Compania deţine propria baza de dezvoltare a designului şi un spaţiu specializat pentru testare. In ultima perioada compania face investiţii in domeniul cercetarii şi testarii anvelopelor pentru diferite condiţii extreme. Siguranţa clientului fiind pe primul plan.

In 2013 Titan International a achiziţionat Voltyre-Prom ceea ce i-a permis sa imbunataţeasca practicile producerii existente şi a ridicat la un nou nivel dezvoltarea strategica a afacerii.

 

Avantajele pneurilor de vara Voltyre-Prom:

 

  • anvelope moderne produse utilizind cele mai recente soluţii tehnice in corespundere cu standartele internaţionale;
  • design unic şi elegant;
  • excelenta amortizare;
  • rezistenţa şi durabilitatea cauciucului.

 

Cumpara anvelope Voltyre de la Autoshina.md, anvelopele de inalta calitate vor fi in serviciul dumneavoastra pentru o buna perioada de timp, iar construcţia unica a designului va va asigura o deplasare cu maşina confortabila şi in siguranţa.

Anvelope de vara Voltyre preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Voltyre В-19А 897 MDL
Voltyre В-103 1236 MDL
Voltyre Л-225 1583 MDL
Voltyre VL-36 845 MDL
Voltyre Я-387-1 1206 MDL

❓ Care este costul pneurilor de vara Voltyre?

Pretul cauciucurilor de vara Voltyre se ia in considerare cu 340 MDL si ajunge pana la 18240 MDL pentru 1 bucata. Cand achizitionati orice cauciuc pentru dvs. este disponibila livrare gratuita in toata Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Voltyre?

Daca doriti sa alegeti corectpneurile de vara potrivite Voltyre pentru sezonul potrivit care se potrivesc masinii dvs., utilizati functia de selectie de pe pagina principala. in fereastra de selectie marcati dimensiunea adecvata ( raza, latimea, inaltimea ) cauciucului si a furnizorului . Apoi va fi disponibil catalogul integrala de anvelope disponibile impreuna cu pretul. in magazinul nostru sunt disponibile cauciucuri originale de la producatori vestiti . In consecinta orice alegere facuta va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se poate de montat anvelopele de vara?

In Republica Moldova nu este desemnat o data de incepere de a schimba anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei va creste peste +4 grade Celsius . La aceasta temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Voltyre?

in caz ca dvs. cautati o inlocuire pentru anvelopele de vara Voltyre, in asa situatie sugeram sa analizati producatori alternativi :
Hankook
Firenza
Effiplus