Anvelope de iarna Starmaxx

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Starmaxx?

Anvelopele de iarna Starmaxx apartin marcii Petlas, care la randul sau este un producator de anvelope pe scara larga in Turcia. Istoria brandului Starmaxx include aproape un deceniu. Astazi, producatorii de anvelope de iarna Starmaxx sunt cunoscuti in aproape 100 de tari din intreaga lume. Fabrica produce cea mai larga gama de anvelope pentru diverse scopuri: anvelope pentru camioane, autoturisme, anvelope pentru masini agricole si multe altele. Ideea principala a companiilor este de a-si introduce tehnologiile in produsele lor. Avantajele anvelopelor de iarna Starmaxx sunt calitatea impecabila, siguranta si respectarea mediului. Complexele industriale ale intreprinderii sunt echipate conform standardelor care va permit sa obtineti produse finite excelente. Anvelopele de iarna Starmaxx isi imbunatatesc in mod constant tehnicile de modelare a benzii de rulare. In magazinul nostru online Autoshina.md poti cumpara discuri sau acumulatoare auto la un pret avantajos pentru tine.

Anvelope de iarna Starmaxx preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Starmaxx Ice Gripper Reinforced W850 680 MDL
Starmaxx Tolero ST330 515 MDL
Starmaxx Ice Gripper W810 762 MDL
Starmaxx Acterrain W860 793 MDL
Starmaxx Ice Gripper W850 908 MDL

❓ Cat costa pneurile de iarna Starmaxx?

Pretul anvelopelor de iarna Starmaxx se ia in considerare cu 495 MDL si atinge 5450 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In Moldova nu sunt data de incepere de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu codicele daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa inlocuiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna Starmaxx?

Pentru ca selecta optim cele mai ideale anvelope de iarna Starmaxx cautati functiei/-a de selectare de pe pagina curenta. In fereastra de filtrare specificati adecvatele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a cauciucurilor si a producatorului. Dupa aceea va deveni disponibila catalogul deplina de pneuri disponibile cu pretul. Toate anvelopele de pe site-ul autoshina.md sunt cu o garantie oficiala. Deci orice pneu selectat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Starmaxx?

in cazul ca solicitati o alternativa cauciucului Starmaxx, in situatia data sfatuim sa priviti la acesti producatori
Annaite
Taurus
Fulda