Anvelope Starmaxx all season

Anvelopele Starmaxx all season

Tot ce trebuie sa stiti despre anvelopele Starmaxx all season

Anvelopele pentru toate anotimpurile Starmaxx folosesc tehnologii inovatoare. Datorita curelelor de otel, punctele de contact sunt pastrate si o deplasare lina este mentinuta. Acest lucru duce durabilitatea la un nivel cu totul nou si asigura durabilitatea anvelopelor pentru toate anotimpurile Starmaxx. Inelul de talon si umplutura imbunatatesc raspunsul anvelopei la volan si maresc densitatea adjunctiei la disc. In acelasi timp, stabilitatea laterala a anvelopei creste la viraje la viteza mare si la manevre, precum si capacitatea de adaptare la suprafetele denivelate ale drumului. Banda de rulare a anvelopei este simetrica cu o directie pronuntata. Pe site-ul nostru Autoshina.md poti comanda anvelope all-season Starmaxx la un pret accesibil! Tot aici puteti cumpara jante pentru auto Dotz, ATP, Borbet si multe alte marci de jante pentru auto. Cu toate acestea, daca aveti o problema cu masina dvs., va rugam sa ne contactati la service-ul nostru auto.

Anvelope Starmaxx all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Starmaxx Novaro ST532 655 MDL
Starmaxx LZ300 5723 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor pentru toate anotimpurile Starmaxx?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Starmaxx se ia in considerare de la 495 MDL si atinge 5450 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul pneurilor all-season Starmaxx?

Valorile de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile sunt:
dinamism .
Anvelopele pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru mai variate cerinte de clima in comparatie cu anvelopele de iarna .
Comoditate.
Datorita proprietatilor si compozitiei acestora pneurile 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Starmaxx?

Pentru a selectati corect cauciucurile ideale pentru toate anotimpurile Starmaxx cu dimensiunea corect/-a care se potrivesc masinii dvs., acordati atentie cautarbara de cautare pe pagina principala . in filtru specificati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) necesare anvelope si producator . Dupa aceea va fi afisat lista complet de anvelope disponibile cu pretul . la noi sunt de vanzare doar produse originale de la furnizori mondiali . Astfel orice alegere va va deservi multi ani.