Lustruirea partilor caroserie

Expunerea la conditiile meteorologice, deteriorarea suprafetei, zgarieturile duc la decolorarea vopselei auto si pierderea atractivitatii estetice a caroseriei. Din acest motiv, multi oameni recurg la serviciul de lustruire a pieselor auto in Autoshina.md. realizam acest lucru si multe alte servicii constiincios!

Lustruirea partiala a corpului, efectuata la Chisinau, este o procedura care necesita experienta si selectarea mijloacelor adecvate care sa restabileasca aspectul original al vopselei. Folosim dispozitive si substante chimice de la producatori recunoscuti. Acest lucru va permite sa obtineti o lustruire eficienta a pieselor auto.

Trebuie sa pregatiti cu atentie corpul pentru a face o lustruire partiala a masinii. Prima etapa este spalarea. Aceasta este urmata de curatarea lacului de gudron, asfalt si alti contaminanti solizi. Masina este clatita si uscata complet folosind un compresor si carpe din microfibra. Urmatorul pas va fi asigurarea protectiei elementelor din cauciuc si plastic. Apoi, exista indepartarea zgarieturilor prin lustruirea partilor din plastic ale masinii.

In etapa urmatoare, suprafata este slefuita. La sfarsit, masina este spalata din nou, uscata cu un compresor si carpe din microfibra si degresata.

Doriti sa comandati lustruirea pieselor auto la cel mai bun pret? Cu placere.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

 

Lustruirea părților corpului

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Lustruirea partilor caroserie 1Lustruirea partilor caroserie 2Lustruirea partilor caroserie 4Lustruirea partilor caroserie 5Lustruirea partilor caroserie 6

Trebuie să lustruiesc părți ale corpului❓

Chiar și cele mai mici defecte fac caroseria mașinii vulnerabilă. Pentru a evita acest lucru, se recomanda lustruirea din timp a corpului, ceea ce va asigura refacerea si protectia acestuia.

Ce face lustruirea caroseriei unei mașini❓

Lustruirea caroseriei unei mașini nu înseamnă doar a face mașina să arate ca o mașină nouă, ci și a îndepărta deteriorările minore, zgârieturile, îndepărtarea celor mai mici denivelări din vopsea și protejarea suprafeței mașinii de factorii externi. Prin urmare, lustruirea este și prevenirea protecției corpului.

Ce se întâmplă dacă lustruiți mașina❓

Lustruirea protejează caroseria mașinii de coroziune, influențe agresive ale mediului și, de asemenea, restabilește aspectul interior. Se crede că lustruirea șterge rapid vopseaua, făcând-o mai subțire și mai vulnerabilă la factorii externi. Prin urmare, oferim lustruire în Auto service