Lustruirea partilor caroserie

Expunerea la conditiile meteorologice, deteriorarea suprafetei, zgarieturile duc la decolorarea vopselei auto si pierderea atractivitatii estetice a caroseriei. Din acest motiv, multi oameni recurg la serviciul de lustruire a pieselor auto in Autoshina.md. realizam acest lucru si multe alte servicii constiincios!

Lustruirea partiala a corpului, efectuata la Chisinau, este o procedura care necesita experienta si selectarea mijloacelor adecvate care sa restabileasca aspectul original al vopselei. Folosim dispozitive si substante chimice de la producatori recunoscuti. Acest lucru va permite sa obtineti o lustruire eficienta a pieselor auto.

Trebuie sa pregatiti cu atentie corpul pentru a face o lustruire partiala a masinii. Prima etapa este spalarea. Aceasta este urmata de curatarea lacului de gudron, asfalt si alti contaminanti solizi. Masina este clatita si uscata complet folosind un compresor si carpe din microfibra. Urmatorul pas va fi asigurarea protectiei elementelor din cauciuc si plastic. Apoi, exista indepartarea zgarieturilor prin lustruirea partilor din plastic ale masinii.

In etapa urmatoare, suprafata este slefuita. La sfarsit, masina este spalata din nou, uscata cu un compresor si carpe din microfibra si degresata.

Doriti sa comandati lustruirea pieselor auto la cel mai bun pret? Cu placere.

Lustruirea părților corpului