Anvelope de iarna Nokian

⏬ Pret minimde la 785 lei
⏫ Pret maximpina la 7289 lei
❄️ SezonIarna
⚙️ TipCrampoane, frictionare
✅ TaraFinlanda
✈️ Livrarea gratuita|LivrareDa, in toata Moldova
⚡ RidicareaEste
⭐ GarantieEste, 24 luni
☎️ Telefon+373 60 570 007

Anvelope de iarna Nokian

Nokian este un producator de anvelope finlandez care produce anvelope dedicate conditiilor climaterice dificile de iarna. Compania este situata in orasul Nokia (de unde a aparut numele firmei) si este specializata in dezvoltarea si productia de pneuri pentru autoturisme, vehicule comerciale, camioane si alte vehicule de tonaj. Principalele piete de desfacere pentru compania finlandeza sunt regiunile cu ierni grele si un regim de temperatura instabil. In 1934, compania a produs prima anvelopa de iarna «Kelirengas» pentru autobuze si camioane destinata sa faca fata pe traseele cu zapada adanca.

Cauciucuri de iarna Nokian sunt capabile sa asigure o deplasare sigura si confortabila, chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteorologice si provocari ale iernii. Ca multi producatori majori de anvelope, compania finlandeza detine propria sectie de testare, care este controleaza calitatea tuturor modelelor de anvelope de iarna. Anvelopele cu captuseala si fara stifturi se adapteaza usor la conditiile meteorologice dificile. Magazinul online Autoshina.md detine o gama larga de anvelope, din care puteti alege si cumpara anvelope de iarna Nokian la preturi rezonabile si cu livrare in toata Moldova!

Anvelope de iarna Nokian preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Nokian Hakkapeliitta R3 66 MDL
Nokian Nordman RS 814 MDL
Nokian Nordman RS2 866 MDL
Nokian WR SUV 3 1030 MDL
Nokian WR D3 1100 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de iarna Nokian?

Costul pentru pneurile de iarna Nokian se ia in considerare de la 620 MDL si atinge 9999 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In Republica Moldova nu sunt termeni clari de inlocuire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit codicele daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa inlocuiasca cauciucurile de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Nokian?

Pentru a selectiona cu succes cele mai ideale anvelope de iarna Nokian acordati atentia la functiei/-a de selectare de pe pagina curenta. In fereastra de filtrare gasiti adecvatele dimensiuni (latimea, inaltimea si raza ) a pneurilor si furnizorului. Acum va fi disponibil indexul completa de cauciucuri disponibile cu garantia. Toate pneurile din magazinul autoshina sunt cu o garantie oficiala. Deci orice pneu cumparat se va potrivi autovehiculului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Nokian?

in cazul in care cautati o alternativa cauciucului Nokian, in situatia data sfatuim sa analizati
Lassa
Mickey Thompson
Accelera