Anvelope Nokian all season

Anvelope all season Nokian

Pneurile AllSeason, la fel alte tipuri de anvelope, sunt parte din linia de productie producatorului finlandez Nokian. Proiectarea si fabricarea anvelopelor are loc prin intermediul celor mai performante dispozitive de prelucrare industriala. In acest mod, sunt produse anvelope care respecta toate normele europene de calitate. Intreprinderea Nokian din Finlanda s-a lansat in industrie in 1932 si la ora actuala, comercializeaza propriile produse in toate tari cu clima rece. Strategia corecta pentru organizare a procesului de fabricare, precum si studiul detaliat a specificului pietei au oferit posibilitatea brandului din Finlanda sa se afirme ca unul dintre liderii in industria de anvelope.

Anvelopele auto All-Season oferite de producatorul Nokian se caracterizeza prin insusiri exceptionale de rulare pe suprafete de drum uscat si umed. Compusul imbunatatit de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, precum si canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt cele mai importante cauze prin intermediul carora pneurile Nokian obtin cele mai eficiente caracteristici de exploatare. Asortimentul de anvelope pentru toate anotimpurile ale brandului din Finlanda cuprinde cele mai variate modele cu destinaatia de a fi exploatate in orice conditii de vreme pe automobile usoare, vehicule de mare tonaj, cit si pe Crossovere. Va oferim posibilitatea de a cumpara cauciucuri auto Nokian All-Season in Chisinau in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la preturi ieftine, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Nokian all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Nokian WeatherProof 1406 MDL
Nokian Hakka Black SUV 1650 MDL
Nokian WeatherProof C 2256 MDL
Nokian WeatherProof SUV 2403 MDL
Nokian RockProof 2400 MDL

❓ Cat costa pneurile pentru toate anotimpurile Nokian?

Pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Nokian initiaza cu 620 MDL si atinge 9999 MDL pentru unitate.

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Nokian?

Avantajele principale a anvelopelor 4 anotimpuri sunt:
Versatilitate .
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru diferite cerinte sezoniere comparativ cu cauciucurile de iarna .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale anvelope 4 anotimpuri ofera grad de zgomot relativ scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt deosebit mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile pentru toate anotimpurile Nokian?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti just pneuri ideale pentru toate anotimpurile Nokian cu raza adecvat/-a care coincid vehiculului dvs., acordati atentie cautarbara de cautare pe pagina principala . in filtru specificati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) necesare cauciuc si producator . Apoi va fi disponibila lista total de pneuri disponibile la un pret mic . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare numai produse originale de la marci vestiti la nivel mondial . In consecinta orice achizitie facuta va va incanta pe mai multe sezoane .