Anvelope de vara Nokian

⏬ Costul minimde la 620 lei
⏫ Costul maximpina la 3495 lei
❄️ SezonVara
✅ TaraFinlanda
✈️ Livrarea gratuita|LivrareDa, in toata Moldova
⚡ RidicareaEste
⭐ GarantieEste|Este, 24 luni
☎️ Telefon+373 60 570 007

Anvelope de vara Nokian

«Nokian» - este unul dintre liderii in productia de cauciucuri pentru automobile, transportul comercial si de marfuri. Acesta este singurul reprezentant al industriei de anvelope din lume, care acorda o atentie deosebita mijloacelor de productie pentru a crea modele de anvelope sigure si de incredere pentru conditii climatice dificile. In prezent, compania detine citeva fabrici mari in Finlanda, Russia si China. Pina in 1988, Nokian a fost doar o diviziune specializata in productia de cauciuc in cadrul concernului celebru «Nokia».

Anvelopele de vara a producatorului finlandez ofera o manevrabilitate accesibila si stabila, inglobind caracteristici fiabile de frinare pe drumuri umede. De asemenea, acestea asigura o conducere armonioasa, fara zgomot, pe orice traseu in timpul verii. Toate modelele de anvelope sunt proiectate cu proprietati de combatere a acvaplanarii si in scopul de a reduce consumul de combustibil. Cumparati anvelope Nokian in Chisinau la cel mai bun pret in Moldova pe site-ul Autoshina.md — o companie cu experienta si un asistent de incredere pentru multi soferi din Republica Moldova.

Anvelope de vara Nokian preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Nokian Nordman SC 22 MDL
Nokian Nordman SX2 746 MDL
Nokian Hakka SUV 1059 MDL
Nokian Hakka Green 2 1100 MDL
Nokian Hakka Green 3 1150 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Nokian?

Costul anvelopelor de vara Nokian se ia in considerare cu 620 MDL si atinge 9999 MDL pentru 1 bucata. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este disponibila transportare gratuita in toata Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect pneurile de vara Nokian?

Pentru ca sa alegeti cu succes cele mai bune anvelope de vara Nokian de dimensiunea potrivit care corespund marcii de masina a dvs., utilizati bara de cautare de pe aceasta pagina. in filtru gasiti dimensiunea corecta ( latimea, inaltimea, raza ) pneului si a producatorului . Dupa aceea va fi disponibil catalogul integrala de cauciucuri disponibile impreuna cu costul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare produse originale de lamarci mondiali . Astfel orice alegere facuta va fi in exploatare pe mai multe sezoane .

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In Republica Moldova nu exista o data de incepere de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi recomandam cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica va creste peste +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Nokian?

in cazul in care dvs. vreti o alternativa pentru cauciucurile de vara Nokian, apoi sugeram sa analizati producatori alternativi :
Cordiant
Torque
Maxxis