Anvelope de Iarna Goodyear

Daca sunteti in cautarea unor roti de calitate, de ultima ora si practice pentru sezonul de inghet, atunci va va fi util sa acordati atentie renumitei companii Goodyear. Compania americana de fabricare a anvelopelor a organizat o gama variata de anvelope de iarna pentru toate tipurile de masini. Exista produse bugetare, de gama medie si de lux. Cauciucuri Goodyear de iarna se remarca prin capacitatea sa stralucitoare de cross-country si conexiunea fiabila la suprafata acoperita de zapada. La Autoshina.md, puteti studia catalogul bogat de anvelope de iarna si ke puteti cumpara la preturi foarte mici. Nu treceti cu vederea si cumparati-va un produs verficat pentru „prietenul de fier”.

De ce anvelopele Goodyear sunt bune pentru sezonul de iarna

„Incaltamintea” auto este o componenta importanta a oricarei masini si din acest motiv, fiecare sofer ar trebui sa fie intelept atunci cand alege o incaltaminte noua pentru masina sa. Rotile Goodyear au un compus special din cauciuc si un model unic de rulare. De-a lungul anilor, marca americana s-a bucurat de un mare succes, intrucat, datorita unei alegeri bune, orice proprietar de masina poate cu usurinta ridica ceva ce se merita la deplasarea in vehiculul sau. Pentru a se asigura ca rotile de rezerva includ cele mai bune performante, inginerii au incercat sa utilizeze exclusiv tehnologii modernizate si sa incerce elemente si amestecuri unice pentru a obtine cele mai bune rezultate. Drept urmare, Goodyear pentru iarna ocupa principalele linii in multe evaluari, confirmand anual nivelul ridicat al acestora cu noi modele si numeroase achizitii de soferi.

Dintre principalele avantaje ale cauciucului american, merita mentionat:

 • Durabilitate nobila;

 • Capacitate sigura de cross-country;

 • Comportament previzibil chiar si in segmente foarte extreme;

 • Aderenta profunda la orice precipitatie;

 • Gama larga de dimensiuni standard;

 • Mecanism de auto-curatare imbunatatit;

 • Rezistenta excelenta la derapare si remorcare;

Daca aveti indoieli sa cumparati sau sa nu cumparati Goodyear, atunci cu siguranta decideti-va. Niciunul dintre soferii sau expertii profesionisti nu vor minti ca cauciucul este mai mult decat demn de a fi folosit in cele mai dure perioade ale anului. Mai mult, pretul pentru anvelopele Goodyear variaza de la cantitati mici la mari. Alegand aceste anvelope pentru iarna, primiti automat cadou siguranta, increderea, fiabilitatea si cel mai important, utilizarea pe termen lung. Acestea sunt chiar rotile care nu vor strica perioada minunata si magica a anului.

 

 

O varietate de anvelope Goodyear pentru iarna

La fel ca multi alti producatori, inginerii acestei marci au creat atat anvelope fara crampoane, cat si cu crampoane, care sunt foarte solicitate in multe tari. Indiferent de clasa „incaltamintei” si de costul acesteia, orice model va avea caracteristici excelente, aspect modern si durata de exploatare sporita. Caracteristicile care au fost utilizate pentru a crea rotile Goodyear au influentat semnificativ confortul acustic si confortul in general de conducere. Acest punct pare a fi unul dintre avantajele anvelopelor de iarna ale acestui megabrand.

Anvelopele cu crampoane au fost proiectate pentru cele mai dure conditii, cu zapada abundenta si zone inghetate frecvente. Sunt indicate trasaturile distinctive ale celor cu crampoane:

 • Protectie de lux impotriva acvaplanarii;

 • Distanta scurta de franare pe drumuri inzapezite;

 • Aderenta absolut puternica a crampoanelor cu zapada si gheata;

 • varfuri metalice perfect fixate, care nu cad la cea mai mica oportunitate;

 • Capacitate de tractiune de inalta clasa;

 • Conducere lina si linistita;

 • Rezistenta imbunatatita la uzura;

Cauciucuri de iarna Goodyear - in felul sau este un cel mai bun prieten a sezonului provocator pentru toti participantii la trafic. Si este un prieten, deoarece este intotdeauna gata sa-si demonstreze nivelul suprem de securitate si acuratete. Nu degeaba specialistii introduc mai multe nanotehnologii, depasind concurentii lor, atat in ​​calitate, cat si in cost. In magazinul online Autoshina.md puteti cumpara anvelope de iarna de la Goodyear la preturi ieftine. Daca nu ati incercat niciodata cauciucul Goodyear, atunci incercati, cu siguranta veti aprecia. Nu este nimic mai placut decat cumpararea anvelopelor de iarna de incredere de la o companie de top.