Anvelope Goodyear all season

Schimbarea rotilor este chiar dupa colt, iar ale dvs., deja s-au uzat? Nu e o tragedie, mereu vin in ajutor cauciucuri GoodYear all season. Au castigat inima chiar si acelor soferi care nu acceptau anvelopele universale. Compania americana a produs un product unic care include performante excelente, se distinge printr-o durata lunga de exploatare si cea mai lenta rata de abraziune. Magazinul web Autoshina.md este gata sa ofere o gama selectata de anvelope pentru toate anotimpurile in tot Chisinaul la preturi atractive. Nivelul valorii placute nu depinde de clasa „incaltamintei”. Goodyear pentru toate sezoanele economiseste bani, timp personal si efort.

Ce este bun la cauciucurile GoodYear allseason?

In ciuda controversei in curs de desfasurare cu privire la anvelopele pentru tot parcursul anului, marca Goodyear nu se inceteaza sa scoata modele diferite. De cateva generatii, cauciucuri all season GoodYear au fost numite lux, deoarece parametrii si functiile lor nu inceteaza sa mai uimeasca. In primul rand, anvelopele pentru toate anotimpurile ocupa cele mai inalte locuri in numeroase TOP-uri. In al doilea rand, cauciucul este folosit in cursele auto mondiale. In al treilea rand, anvelopele pentru toate anotimpurile fac fata atat conditiilor de iarna, cat si celor de vara. Multi profesionisti subliniaza tractiunea pe zapada de prima clasa si nivelul minim de zgomot, care se intalneste adesea la alte firme producatoare de anvelope pentru toate anotimpurile.

Printre principalele avantaje ale cauciucului Goodyear se numara:

  • Cea mai mare duritate la inghet si caldura;

  • Distanta scurta de franare pe suprafete alunecoase si umede;

  • Confort acustic ultra-ridicat;

  • Durabilitate;

  • Proprietati de rulare si tractiune decente;

  • Reactie instantanee la miscari, viraje la volan;

  • Respectarea mediului;

Anvelope GoodYear All Season sunt o solutie excelenta pentru proprietarii de masini care doresc sa simta confortul, grija din punct de vedere a timpului si financiara si de asemenea fiabilitatea in orice conditii meteorologice. Producatorii de masini pentru toate anotimpurile a faimosului Goodyear observa ca produsele lor universale vor fi placute si potrivite pentru orice proprietar de masina. Acest lucru se explica, in primul rand, prin gama larga de dimensiuni standard si in al doilea rand, prin caracteristicile uimitoare pe care absolut orice sofer le va aprecia. Printre altele, creatorii au incercat sa creeze un catalog pentru orice buget. De aceea, pretul pentru anvelopele all-season Goodyear va fi pe placul chiar si al unei persoane cu un buget limitat.

 

 

Ce alegeri ofera compania Goodyear

Dupa cum sa spus mai devreme, expertii au incercat din greu sa aduca marfa pe piata pentru orice „portofel”, dar concomitent de a pastra toate componentele functionale. Si au facut-o cu succes, deoarece listele de preturi contin sute de unitati de anvelope pentru toate anotimpurile pentru marcile, dimensiunile si tipurile dorite. Pentru a facilita orientarea, cunoscatorii au impartit produsele in trei tipuri: ieftin, relativ scump si elit de scump.

• Clasa bugetara este un cauciuc decent pentru un stil de conducere foarte relaxat. Acest lucru nu inseamna ca liniile disponibile sunt de calitate scazuta, nu in niciun caz. Faptul este ca in timpul dezvoltarii au fost practicate elemente cu o cantitate obisnuita de posibilitati;

• Medium este bine pentru un stil de management moderat si usor activ. In creatie au fost utilizate mai multe amestecuri, care garanteaza o calatorie sigura si superioara, dar nu difera „oceanulului” multifunctional;

• Luxurious este potrivit pentru soferii de toate stilurile de conducere, deoarece inginerii au investit in aceasta gama fiecare tehnologie posibila, cele mai noi elemente si toate fortele pentru a crea anvelopa perfecta pentru toate anotimpurile.

Nu presupuneti gresit ca, daca cumparati un buget sau o clasa de mijloc, primiti anvelope impracticabile. Producatorii au facut tot posibilul, astfel incat fiecare model sa aiba o lista intreaga de avantaje si in acelasi timp, sa aiba un pret accesibil. Daca decideti sa achizitionati anvelopele aentru toate sezoanele de la Goodyear, atunci puteti contacta magazinul online Autoshina. Anume noi va vom deschide lumea celor mai bune roti universale pentru orice masina si pentru orice buget. Cu noi, nu numai ca veti economisi o suma semnificativa, dar veti achizitiona si incaltaminte de incredere, pentru care oferim garantie. Dvs., si masina Dvs. meritati cei mai bun, deci faceti alegerea corecta!

Anvelope Goodyear all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Goodyear Vector 4 Seasons 1441 MDL
Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 1540 MDL
Goodyear Vector 5 2146 MDL
Goodyear Wrangler AT/SA 2554 MDL
Goodyear Wrangler HP (ALL WEATHER) 2675 MDL

❓ Care este pretul pneurilor pentru toate anotimpurile Goodyear?

Pretul pneurilor pentru toate anotimpurile Goodyear se ia in considerare de la 938 MDL si atinge 14713 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season Goodyear?

Avantajele esentiale a anvelopelelor pentru toate anotimpurile consta in :
dinamism .
Acestea se potrivesc pentru variate spectre de clima comparativ cu cauciucurile de vara .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale pneurile 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot relativ scazut . Pe langa aceasta anvelopele 4 anotimpuri sunt semnificativ mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Goodyear?

Ca sa, Daca doriti sa alegeti just anvelope ideale pentru toate anotimpurile Goodyear cu dimensiunea corect/-a care corespund pentru modelul dvs. de masina, gasiti functia de selectie pe pagina principala . in fereastra filtrului gasiti dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) adecvate anvelope si marca. Dupa aceea va deveni disponibil catalogul intreg de pneuri disponibile cu costul . la noi sunt in stoc anvelope originale de la producatori mondiali . Prin urmare orice achizitie facuta va va deservi mult timp .