Anvelope de iarna Matador

Ca si alti mari producatori din lume «Matador» are o structura complexa. Initial, uzina de productie a fost slovaca, apoi productia a fost fuzionata, formand asociatia comuna cehoslovaca BARUM. Dupa dizolvarea Cehoslovaciei, marca Matador a devenit slovaca iar in 2007, 51% din actiuni au fost achizitionate de concernul german Continental AG. In 2009, Matador intra integral in proprietatea «Continental AG», devenind o filiala. Anvelopele de iarna sunt fabricate in doua regiuni: cele cramponante se produc in Germania la concernurile Continental AG in Korbach si cele simple in Slovacia, la fabrica «Continental Matador Rubber» din Puchov.

Cauciucuri de iarna Matador au niste sloturi asemanatoare fantelor in proeminentele protectorului, iar damele sale extreme au o configuratie special conceputa. Acest lucru asigura o aderenta sigura si franare fiabila, chiar si in conditii de miscare pe drumuri inghetate. Combaterea zapezii este asigurata de aranjamentul directional al canelurilor si curentilor de rulare pe suprafata pneului. Pentru a cumpara anvelope de iarna, Matador, cu o garantie calitativa a producatorului in Moldova, aruncati o privire in magazinul online Autoshina.md. Preturi accesibile, livrarea pe intreg teritoriul tarii si profesionalismul echipei – sunt avantajele noastre de care puteti profita chiar astazi!

Anvelope de iarna Matador preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Matador MP-54 Sibir Snow 670 MDL
Matador MP 92 Sibir Snow 695 MDL
Matador MP 52 Nordicca Basic 711 MDL
Matador MP 50 Sibir Ice 819 MDL
Matador Nordicca MP-93 961 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Matador?

Pretul pneurilor de iarna Matador initiaza de la 600 MDL si atinge 30488 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Moldova nu sunt data de incepere de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit reglementarile daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa inlocuiasca cauciucurile de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Matador?

Pentru a selecta corect cele mai ideale cauciucuri de iarna Matador utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina principala . In fereastra de filtrare selectati necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a anvelopelor si furnizorului. Astfel va fi afisat lista totala de anvelope in stoc cu garantia. Toate marfurile din magazinul nostru ofera o garantie oficiala. In consecinta orice articol cumparat se va potrivi masinii in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Matador?

in cazul in care vreti o inlocuire a anvelopelor Matador, atunci sugeram sa luati in evidenta alte marci
Gripmax
Invovic
Triangle