Anvelope Matador all season

Anvelopele All-Season, ca si alte modele de pneuri, se include in linia de produse brandului Matador. Fabricarea cauciucurilor se realizeaza prin intermediul celor mai moderne echipamente de prelucrare industriala. In acest mod, sunt produse cauciucuri care respecta toate standardele de calitate din toata lumea. Manufactura Matador din Slovacia s-a lansat in industrie in 1905 si la momentul actual face parte din mare compania germana Continental AG, si vinde pneuri in peste 60 tari din toata lumea. Abordarea eficace de planficare a procesului de fabricare, precum si analiza detaliata a pietei au oferit posibilitatea brandului din Slovacia sa devina unul dintre liderii din industria de anvelope.

Cauciucuri All Season de la compania Matador se deosebesc prin proprietati exceptionale de aderenta pe fisii de traseu uscat si umed. Compusul special de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al benzii de rulare, de asemenea canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt cele mai importante cauze datorita carora pneurile Matador obtin cele mai bune insusiri de exploatare. Asortimentul de cauciucuri pentru toate anotimpurile ale brandului din Slovacia intruneste diferite prototipuri cu destinaatia de a fi utilizate in diverse conditii meteorologice pe vehicule usoare, vehicule de transport, precum si pe SUV-uri sau Crossovere. Puteti cumpara anvelope auto Matador All-Season in Chisinau in magazinul nostru online autoshina.md, la pret ieftin, cu livrare direct la domiciliul oriunde in Moldova.

Anvelope Matador all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Matador MP 61 Adhessa 710 MDL
Matador MP-62 Awevo all weather Evo 803 MDL
Matador Rubber 655 MDL
Matador MP-62 Evo Awevo 968 MDL
Matador MPS 115 Variant 2 M+S 1401 MDL

❓ Care este costul pneurilor all-season Matador?

Costul anvelopelor pentru toate anotimpurile Matador se ia in considerare de la 600 MDL si atinge 30488 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Matador?

Beneficiile esentiale a anvelopelelor pentru toate anotimpurile consista din :
fluiditate .
Anvelopele pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru diferite spectre sezoniere comparativ cu pneurile de vara .
Comoditate.
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza nivel de sonoritate relativ scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Matador?

Pentru a selectionaticorect cauciucurile ideale pentru toate anotimpurile Matador cu raza potrivit/-a care corespund pentru modelul dvs. de masina, utilizati functia de selectare pe pagina actuala . in fereastra de selectie marcati dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) necesare cauciuc si producator . Apoi se va afisa indexul intreg de pneuri in stoc cu pretul . la noi sunt de vanzare doar produse originale de la producatori calificati . In consecinta orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .