Anvelope de iarna 335/45 R17

Magazinul online Autoshina.md ofera anvelope pentru sezonul de iarna de la 0 mdl. Mai jos puteti vedea lista de anvelope, din care veti putea selecta anvelopa potrivit.

Pneuri pentru masina pentru iarna 335/45 R17

Anvelopele pentru automobil cu marimile 335/45 R17 se instaleaza pe tipurile de masina de mai jos:

In magazinul nostru online puteti vedea pozele, analiza preturile, vedea evaluarea, vedea rcenziile soferilor, ca saselectionati cele mai convenabile pneuri pentru automobil corespunzatoare marcii dv..

Ce diametru pentru anvelope de iarna cu parametrii 335/45 R17 sunt?

Nu se potrivesc pneurile de iarna cu marimile 335/45 R17? Am selectat pentru dv. anvelope cu alt diametru:

Cauciucurile de iarna nu e bine sa fie exploatate in perioada de vara, deoarece anvelopele pentru iarna sunt destinate pentru temperaturi joase, in care cauciucurile pentru automobil se descurca minunat si raman moi, vara cauciucurile devin prea elastice si din aceasta cauza rezistibilitatea jantelor foarte mult scade. La fel cauciucurile de iarna pe timp de vara dublu maresc distanta de franare a automobilului.

Nu vi s-a potrivit anvelopele dupa sezon? Selectati pneuri pentru vara.

Cum sa cumpar pneuri pentru automobil pe web site-ul AUTOSHINA.MD?

  • Gasiti in Alegeti din catalogul de pneuri pentru masini cu parametrii 335/45 R17 solicitate jantelor pentru modelul dv. de automobil;
  • Convingeti-va de disponibilitatea in stoc a marfei dorit;
  • Notati informatiile de care este nevoie la platirea cumparaturii.

Selectarea cauciucurilor pentru automobil – este foarte dificila sarcina. In caz ca dv. v-au aparut dificultati la alegerea jantelor – apelati managerii nostri la numarul 060066000

Echipa noastra AUTOSHINA.MD realizeaza livrarea pneuri auto in toate orasele Moldovei. Mai amanuntit despre preturile lalivrare in diferite localitati din RM, puteti cunoaste, apeland managerii nostri la numarul +37360066000.