Anvelope de vara Matador

Anvelope de vara Matador

Marca de cauciucuri «Matador» este produsa de o companie slovaca. Istoria «Matador» incepe tocmai din anul 1905, dar productia de anvelope auto a fost infiintata si lansata abia in1932. Dupa formarea statului cehoslovac, a fost creata o marca comuna Barum. Dupa divizarea Cehoslovaciei, Barum a ramas producator ceh, iar Matador - o societate pe actiuni slovaca. Productia de anvelope era furnizata preponderent pentru NATO. In 2009, Matador a devenit o filiala detinuta in intregime de gigantul german «Continental AG».

Anvelopele Matador sunt disponibile in variantele de iarna, vara si All-Season. Modelul de rulare, special proiectat, rezista acvaplanarii si, de asemenea, reduce distanta de franare a masinii. Anvelopele de vara Matador sunt produse in patru fabrici din Germania, Slovacia, Rusia si Etiopia. Compania detine, de asemenea, un centru de cercetare in China. Pneurile de vara Matador sunt destinate sa suporte vitezele mari, in conditii de stabilitate pe trasee umede si uscate. Canalele amplasate pe suprafata de rulare asigura scurgerea rapida a apei de pe suprafata de contact a anvelopei cu soseaua, ceea ce va permite sa obtineti o aderenta puternica. Cumpara anvelope de vara Matador la pret bun in Moldova, Chisinau, in magazinul online Autoshina.md cu livrare in toata tara!

Anvelope de vara Matador preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Matador Rubber 655 MDL
Matador Rubber MP-62 Aweo 774 MDL
Matador Rubber MP47 Hectorra 3 792 MDL
Matador MP 16 Stella 2 881 MDL
Matador Nordicca MP-93 961 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Matador?

Costul cauciucurilor de vara Matador initiaza de la 600 MDL si atinge 30488 MDL pentru o unitate. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este disponibila transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect pneurile de vara Matador?

Pentru ca sa selectati in mod optimcele mai bune anvelope de vara Matador de dimensiunea potrivit care corespund automobilului dvs., utilizati functia de selectie de pe pagina actuala. in fereastra de selectie marcati dimensiunea corecta ( inaltimea, latimea, raza) anvelopei si a marcii. Astfel se va afisa catalogul completa de cauciucuri in stoc impreuna cu pretul. Pe site-ul autoshina sunt disponibile cauciucuri originale de la furnizori mondiali . Astfel orice alegere va va servi multi ani.

❓ Cand se pun anvelopele de vara?

In Republica Moldova nu este specificat o data exacta de a schimba cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Matador?

Daca dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru anvelopele de vara Matador, in acest caz va sfatuim sa acordati atentie urmatoarele companii :
Tri-Ace
Interstate
Nitto