Anvelope de iarna Premiorri

Anvelope de iarna Premiorri

Compania ucraineana ROSAVA cu capital strain, care produce anvelope incepand cu 2009 sub numele marca «Premiorri», coopereaza cu multi producatori europeni si rusi din industrie. Disponibilitatea certificatelor permite companiei sa realizeze cu succes aproximativ 50% dintre produsele de cauciuc pe pietele externe din Europa Centrala si de Est. 50% din productia de pneuri este comercializata pe piata interna a Ucrainei. Capacitatea de productie este de 3 milioane de unitati de anvelope anual. Cauciucuri de iarna Premiorri ofera siguranta si confort pe orice suprafata a drumului, indiferent de conditiile climatice, datorita testelor constante si a laboratorului special de cercetare a companiei. 

Compozitia si tehnologia speciala utilizata in productia anvelopei de iarna Premiorri ofera soferilor o manevrare usoara, o aderenta puternica si o franare fiabila pe suprafetele rutiere inzapezite sau inghetate. Intreprinderea foloseste o compozitie unica de cauciuc pentru a asigura o reducere a fortei de frecare dintre anvelopa si drum, asigurand proprietarilor de autoturisme rezistenta si durabilitate termica la temperaturi negative critice. Designul cauciucului auto ofera o buna performanta de franare si protejand automobilul impotriva acvaplanarii si «drifting-ului». Magazinul online Autoshina.md ofera o gama larga de anvelope de marca britanica de la producatorul ucrainean, din care puteti cumpara anvelope de iarna Premiorri cu livrare in toata Moldova si la preturi accesibile. Comanda chiar astazi un nou set pentru automobilul tau!

Anvelope de iarna Premiorri preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Premiorri ViaMaggiore 617 MDL
Premiorri Premiorri ViaMaggiore Z Plus 632 MDL

❓ Cat costa anvelopele de iarna Premiorri?

Pretul cauciucurilor de iarna Premiorri incepe de la 480 MDL si anunge la 1277 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In RM nu este specificat data exacta de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, in caz contrar va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Premiorri?

Pentru ca selecta corect cele mai ideale anvelope de iarna Premiorri acordati atentia la functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de cautare specificati adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a anvelopelor si a producatorului. Acum va deveni disponibila indexul totala de cauciucuri in stoc cu garantia. Toate articolele de pe site-ul autoshina ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice pneu selectat se va potrivi masinii dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Premiorri?

in cazul ca doriti o alternativa a pneurilor Premiorri, apoi recomandam sa luati in evidenta acesti producatori
Blacklion
Leao
West Lake