Anvelope de vara 325/55 R22

Online magazinul de cauciucuri Autoshina propune anvelope pentru vara 325/55 R22 de la 0 lei.In continuare este ilustrat catalogul de cauciucuri de vara, din care aveti posibilitatea de a cumpara cauciucuri auto folositoare.
BF Goodrich G-Force T/A KDW 325/55 R22 117H
SUA
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 325/55 R22 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciucuri pentru automobil 325/55 R22

Alegerea anvelopelor auto si a jantelor - o intrebare complexa chiar si pentru cei mai abili iubitori de masina. Cu obiectivul de a facilita pentru dvs. alegerea, noi prezentam atentiei dumneavoastra o enumerare formata de anvelope dupa formate, care sunt in armonie ideala pentru masina dvs.. Anvelopele cu dimensiunea 325/55 R22 se raporta la ulterioarele marci de automobile:

Hummer H2 , Hummer H1

La noi in Autoshina.md dvs. puteti sa vedeti fotografiile, sa analizati preturile si reputatia, sa vizualizati reactiile cumparatorilor, cu scopul de a alege cele mai convenabile cauciucuri pentru autoturismul dvs.. Daca aveti indoieli referitor la dimensiunile anvelopelor dvs. - apelati la noi. Managerii nostri fara dubii vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa gasiti cele mai corespunzatoare anvelope pentru"prietenul dvs. de fier".

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 325/55 R22

Nu corespund pneurile pentru masina de vara 325/55 R22? Asa ceva poate iesi, drept in rezultat producatorii de mijloace de transport si admit o oarecare discerpanta in marimi. Noi va propunem anvelope cu un diametru diferit.

Pe anvelopele de vara nu trebuie categoric de miscat in perioada de iarna, deoarece anvelopele de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul se simte confortabil si ramine moale, in perioada de iarna cauciucul se intareste si pierde proprietatile sale.

Nu s-a potrivit sezonul?

Vizualizati anvelope de iarna 325/55 R22

Prin ce maniera de intocmit cumparatura pe site-ul web AUTOSHINA?

  • Alegeti din lista de anvelope auto cu dimensiunea 325/55 R22 anvelopele pentru automobil care aveti nevoie;
  • Verificati prezenta productiei care v-a interesat;
  • Comunicati datele neaparate la achitarea produsului auto.

Avantajele achizitiei cauciucurilor in online magazinul de anvelope Autoshina

  • Livrarea gratuita a cauciucurilor auto prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a monta anvelopele cu utilizarea vulcanizarii noastre mobile;
  • Selectiune uriasa de anvelope, jante si diferite produse pentru automobile cu garantie de la branduri si cu o garantie marita chiar de la magazin autoshina.md;
  • Reduceri permanente la serviciul de depozitare a anvelopelor pentru masina si servicii de vulcanizare mobila la cumpararea anvelopelor auto si preturi convenabile.

Selectarea anvelopelor pentru automobile — o sarcina extrem de dificila. In cazul in care la dumneavoastra s-au iscat greutati la selectia pneurilor pentru autovehicul — luati legatura cu noi. Internet magazinul nostru executa livrarea anvelopelor in toate orasele din RM. Mai amanuntit despre preturi la livrare in diferite zone populate ale RM, este posibil de intrebat, apelind luind legatura cu noi dupa tel: ?? +373 600-660-00.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 325/55 R22 in Chisinau?

E posibil a procura pneuri pentru sezonul de vara 325/55 R22 pe site-ul dat. Oferim un asortiment vast de cauciucuri de vara 325/55 R22 la un cost ieftin in Chisinau. Propunem livrare in toata Moldova pentru orice pneuri.

❓ La ce pret sunt pneurile de vara 325/55 R22 in Chisinau?

Costul pneurilor de vara MDL lei.Dv. mereu veti fi ajutat sa alegeti consultantii nostri calificati, pentru a primi o consultatie scrieti in chat sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care anvelopele de vara 325/55 R22 ieftine aveti?