Inlocuirea garniturii galeriei de admisie si evacuare

Colectorul este o parte importanta a masinii. Datorita lui, gazele de esapament ies din motor, asigurand functionarea tuturor cilindrilor motorului. Piesele colectorului sunt destul de durabile si se pot rupe extrem de rar. Una dintre cauzele comune ale defectarii colectorului sunt fisurile care apar pe o suprafata fierbinte ca urmare a unei expansiuni termice puternice a metalului.

Galeturile de admisie si evacuare sunt componente ale masinii care sunt la fel de importante pentru functionarea masinii. Daca devin brusc incapabili, atunci aceasta ameninta o problema serioasa cu functionarea motorului, consumul de combustibil, precum si confortul proprietarului masinii. Prin urmare, nu trebuie sa uitati sa mergeti la verificari pentru consecinte nedorite.

Inlocuirea unei garnituri a galeriei de evacuare suflata este o problema foarte frecventa. Expunerea la temperaturi ridicate duce la moartea instantanee chiar si a celui mai rezistent material. Probabilitatea ca gazele de esapament sa intre in masina ramane destul de mare.

Simptomele unei garnituri de cilindru ars

  •    Miros neplacut de gaze de esapament;
  •    Toate evacuarile ajung in cabina;
  •    Motorul porneste mai incet;
  •    Diverse sunete in compartimentul motor.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.