Inlocuirea unui kit de sincronizare pentru o masina

Cureaua de distributie arata ca o curea inchegatoare din cauciuc dens, cu dinti in interiorul ei, care ajuta la lucru in acelasi mod cu supapa. Importanta actiunilor sale este ca arborele cu came se invarte mai des decat arborele cotit. Daca privati acest mecanism de atentie, atunci asteptati oprirea lucrarilor in distributia de gaze, precum si urmatoarea defectiune a motorului masinii.

In timpul functionarii, cureaua de distributie este stearsa, astfel incat nu este nevoie sa asteptati pana se rupe sau orice alte probleme grave in timpul conducerii.

Simptomele unei curele de distributie proaste

  •    Zgomot sau fosnet;
  •    Plimbare aspra;
  •    Pornire la rece complicata;
  •    Gaze de esapament cu alte proprietati;
  •    La indepartarea capacului, intinzatorul este vizibil (si nu ar trebui);
  •    Dinti uzati ale pinionului (vizibili cand sunt indepartati).

Inlocuirea kitului de sincronizare in autoservice

Auto-inlocuirea este posibila, cu conditia sa nu fiti incepator, deoarece chiar si un mic detaliu poate duce la o defectiune a masinii in viitor. Nu va recomandam sa indepartati singur lanturile de distributie daca sunteti nou in acest domeniu, chiar daca ati inlocuit cu succes curelele - un detaliu gresit poate duce la consecinte grave. Prin urmare, va asteptam la Autoshina.md cu orice intrebari!

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea unui kit de sincronizare pentru o masina 1Inlocuirea unui kit de sincronizare pentru o masina 2Inlocuirea unui kit de sincronizare pentru o masina 4Inlocuirea unui kit de sincronizare pentru o masina 5Inlocuirea unui kit de sincronizare pentru o masina 6