Verificarea presiunii freonului in masina

Aerul conditionat auto este o parte integranta a vietii noastre in timpul sezonului cald. Va permite sa calatoriti cu confort nu numai pentru dvs., ci si pentru pasageri. Freonul comprimat absoarbe caldura si va bucurati de aer rece.

Inainte de inceperea fiecarui sezon estival, va sfatuim sa verificati aparatul de aer conditionat al masinii si sa efectuati o procedura de curatare antibacteriana. Si dupa aceea poti fi sigur ca aerul conditionat functioneaza corect.

Verificarea senzorului de presiune freon

Un dispozitiv pentru verificarea presiunii freonului se numeste senzor de presiune. Trebuie amplasat pe autostrada. Datorita senzorului de presiune puteti afla exact cantitatea de freon de care aveti nevoie pentru ca compresorul sa functioneze corect.

Daca senzorul de presiune devine inoperant, acest lucru va atrage evenimente triste. Este imposibil sa preziceti exact la ce va asteptati, dar putem presupune ca:

  • compresorul nu va mai porni la presiune scazuta;

  • compresorul nu va mai porni daca nu exista presiune;

  • compresorul nu se va mai opri cu o cantitate mare de freon;

  • compresorul se va defecta;

  • compresorul se va bloca;

Inlocuire senzor de presiune freon

Defectiunea senzorului poate aparea mecanic sau cand bornele sunt oxidate. Toti senzorii de presiune sunt foarte individuali si originali. Diferentele dintre ele sunt influentate in principal de clasa masinii. Cu o clasa de marca superioara, va fi dificil sa gasesti un senzor de inlocuire. Inainte de inlocuire va fi necesar sa verificati senzorul de presiune freon.

Va sfatuim sa incredintati inlocuirea senzorului maestrilor nostri de la Autoshina. Angajam doar specialisti cu inalta calificare. Toate serviciile noastre sunt dotate cu echipamente profesionale moderne. Pretuim timpul si banii dumneavoastra, asa ca vom inlocui senzorul de freon rapid si la cel mai accesibil pret din Chisinau. Pentru a face o programare suna-ne la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Verificarea presiunii freonului in masina 1Verificarea presiunii freonului in masina 2Verificarea presiunii freonului in masina 4Verificarea presiunii freonului in masina 5Verificarea presiunii freonului in masina 6