Spalarea sistemului de aer conditionat

Daca doriti ca aparatul de aer conditionat al masinii sa va serveasca o perioada lunga de timp, atunci trebuie sa il intretineti in mod regulat. Unul dintre pasii importanti este curatarea aparatului de aer conditionat al masinii. Daca utilizati un vehicul cu sistem de aer conditionat depresurizat, va trebui sa inlocuiti compresorul pe langa spalare.

Motive pentru a curata aparatul de aer conditionat al masinii

  • Functionarea masinii cu un sistem de aer conditionat depresurizat.

  • Particulele de la uzura compresorului intra in sistem.

  • Inlocuire compresor.

Spalarea sistemului de aer conditionat al masinii

Daca decideti sa inlocuiti compresorul, atunci va trebui sa spalati sistemul de aer conditionat. Cand conduceti o masina, sistemul de aer conditionat se infunda. Uleiul deteriorat, umezeala si particulele cauzate de uzura compresorului intra in el.

Prin urmare, este important sa curatati aparatul de aer conditionat al masinii sub presiune folosind un lichid specializat. Daca decideti sa nu faceti acest lucru, noul dvs. compresor se va defecta din nou in curand.

 

Spalarea sistemului de aer conditionat auto pret

Pentru spalarea corecta si de inalta calitate a sistemului, este necesar sa utilizati un lichid care este sigur pentru acoperirile de cauciuc. Daca decideti sa il spalati singur, poate duce la reparatii costisitoare. Deci este foarte important sa folositi un lichid specializat. Ceea ce va ajuta la eliminarea tuturor contaminantilor si nu va deteriora sistemul.

Specialistii nostri de inalt nivel vor putea efectua curatarea profesionala a aparatului de aer conditionat auto rapid, eficient si, de asemenea, la cel mai placut pret din Chisinau. Pentru a face o programare suna-ne la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Spalarea sistemului de aer conditionat 1Spalarea sistemului de aer conditionat 2Spalarea sistemului de aer conditionat 4Spalarea sistemului de aer conditionat 5Spalarea sistemului de aer conditionat 6