Inlocuire compresor aer conditionat auto

Aerul conditionat auto, asa cum cred multi oameni, este considerat un dispozitiv sezonier, dar, in ciuda acestui fapt, trebuie si intretinut la timp. Compresorul unui aparat de aer conditionat este supus uzurii si uneori trebuie inlocuit.

Din cauza functionarii necorespunzatoare a aparatului de aer conditionat intr-o masina, poate aparea o defectiune sub forma unei incalcari a defectiunii elementelor sale structurale. O substanta precum agentul frigorific face ca compresorul sa circule incorect si, la randul sau, il face sa fie antrenat de la curea. Din cauza unei defectiuni a compresorului, sistemul de aer conditionat poate inceta complet sa functioneze. Daca compresorul se defecteaza, atunci sistemul de aer conditionat din masina va inceta complet sa functioneze corect.

Motive pentru repararea aerului conditionat auto

Principalele motive pentru a ne contacta pot fi un zgomot ciudat atunci cand aparatul de aer conditionat functioneaza, o scadere a performantei sistemului, urme de ulei. De asemenea, reparatiile sunt necesare si necesita interventia unui specialist atunci cand cantitatea de freon este crescuta, patrunderea microbilor si bacteriilor in interiorul sistemului, deteriorarea mecanica a circuitului electric.

De asemenea, unul dintre motive este o etansare de ulei uzata sau o transmisie slaba prin curea, care activeaza functionarea pompei de racire cu lichid si a motorului electric. In cazul unei reparatii urgente a compresorului, sistemul se va bloca - este considerata cea mai grava defectiune, deoarece aceasta piesa nu este data pentru reparatie.

La Autoshina.md este posibil nu doar rapid, ci si sa faci o reparatie de calitate sau inlocuire cu un compresor de aer conditionat. Va putem oferi garantia ca sistemele de climatizare ale clientilor nostri vor dura mult timp dupa service. Puteti face o programare la noi pentru diagnosticare sau reparare a compresorului prin telefon completand formularul „Contactati operatorul”.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.