Inlocuirea garniturii compresorului

Este imposibil sa-ti imaginezi ca conduci o masina fara un aparat de aer conditionat care functioneaza corespunzator. La urma urmei, ajuta fiecare persoana sa aleaga temperatura optima si confortabila pentru sine. De acord, putini oameni le place sa experimenteze disconfort din cauza caldurii sau sa se simta rau din cauza frigului.

Prin urmare, este important sa monitorizati functionarea corecta a sistemului de climatizare si sa efectuati intretinerea regulata a acestuia. Una dintre etapele de intretinere este inlocuirea etansarii compresorului. Garnitura compresorului de aer conditionat este una dintre componentele principale ale intregului sistem. La urma urmei, sarcina sa este de a etansa arborele compresorului.

Inlocuirea garniturii compresorului de aer conditionat pret

Garnitura compresorului aparatului de aer conditionat este un articol consumabil. Prin urmare, nu poate fi reparat. Cel mai adesea, simeringul inceteaza sa isi desfasoare activitatea in mod corespunzator ca urmare a uzurii naturale. Cauciucul incepe sa se intareasca, pe el apar crapaturi si rupturi. Ceea ce duce la imposibilitatea existentei unei etansari cu drepturi depline.

Datorita conducerii cu simeringul deformat, intregul sistem de aer conditionat poate suferi si esua. Si apoi trebuie sa efectuati o reparatie completa a sistemului de climatizare. Va fi mult mai ieftin sa efectuati inlocuirea regulata si la timp a etansarii compresorului de aer conditionat decat sa platiti pentru reparatia intregului sistem.

Service auto Autoshina angajeaza mesteri experimentati, care au multe cunostinte la spate. Ei vor putea efectua rapid si eficient procedura de inlocuire a garniturii compresorului. Si preturile noastre accesibile va vor lasa sub o impresie placuta. Pentru a face o programare, sunati la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii compresorului 1Inlocuirea garniturii compresorului 2Inlocuirea garniturii compresorului 4Inlocuirea garniturii compresorului 5Inlocuirea garniturii compresorului 6