Inlocuirea tubului sistemului de aer conditionat auto

Aerul conditionat este una dintre cele mai bune inventii pentru confortul condusului pe vreme calda si nu numai. A avea un aparat de aer conditionat in masina care sa functioneze corect valoreaza mult. Acum imaginati-va cum va fi pentru oamenii din tarile fierbinti sa conduca o masina fara aer conditionat? Reprezentat? Si ce se va intampla daca este, daca nu functioneaza corect?

Tevile deteriorate ale aparatului de aer conditionat vor duce la scurgeri de freon. Freonul este un gaz care da aer rece care circula prin sistemul de ventilatie. Daca se scurge freon, sistemul de aer conditionat al masinii se va defecta. Prin urmare, este important sa nu uitati sa faceti diagnostice atat acasa, cat si intr-un serviciu special.

Cauzele ruperii tubului

  •    Piesele situate aproape unele de altele care duc la microfisuri sau etanseitatea imbinarilor din sistem este rupta.
  •    Vibratii in timpul conducerii, conducerea pe drumuri proaste, rularea unei masini la o temperatura nefavorabila, ceea ce va duce la uzura tubului.
  •    Munca neprofesionala. De exemplu, daca sunt reparate necorespunzator, tuburile se pot zgaria sau chiar se pot rupe.

Suntem increzatori ca veti gasi cea mai buna metoda de recuperare a sistemului pentru functionarea confortabila a masinii dumneavoastra daca ne contactati la Autoshina.md

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44.

inlocuirea tuburilor conditioner chisinau

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Inlocuirea tubului sistemului de aer conditionat auto 1Inlocuirea tubului sistemului de aer conditionat auto 2Inlocuirea tubului sistemului de aer conditionat auto 4Inlocuirea tubului sistemului de aer conditionat auto 5Inlocuirea tubului sistemului de aer conditionat auto 6