Repararea furtunurilor conditionerului

Functionarea corecta a aparatului de aer conditionat este cheia pentru conditii de temperatura confortabile. Ce frumos este sa stai intr-o masina intr-o zi fierbinte, unde aparatul de aer conditionat va sufla aer rece. Si daca ati efectuat o prelucrare de antibacterian cu ozon, atunci aerul va fi curat si va mirosi proaspat.

Dar pentru toate aceste conditii favorabile, este necesar sa se efectueze intretinerea regulata a aparatului de aer conditionat. Iar una dintre etapele de intretinere este repararea furtunurilor de aer conditionat. In ciuda faptului ca furtunurile sunt fabricate din materiale durabile, mai devreme sau mai tarziu va fi nevoie sa le reparati sau sa le inlocuiti.

Ruperea furtunurilor de aer conditionat se produce fie din cauza uzurii naturale, fie din cauza deteriorarii mecanice. Defectiunea furtunurilor si conductelor de aer conditionat va duce la inoperabilitatea completa a sistemului de aer conditionat.

Repararea furtunurilor conditionerului pret

In aparatele de aer conditionat se folosesc doar doua tipuri de componente. Furtunuri rezistente la freon si tuburi din aluminiu. Daca luam in considerare tuburile de aluminiu, atunci uzura lor se datoreaza procesului de coroziune. Dar si deformarea acestora apare ca urmare a unor deteriorari mecanice sau erori in timpul instalarii. Furtunurile de cauciuc, la randul lor, isi termina viata din cauza uzurii naturale. Cauciucul crapa, se intareste si se rupe. In orice caz, principalul motiv pentru reparatie este pierderea etanseitatii in conexiunile de linie.

Atunci cand tehnicianul nostru va inspecteaza furtunurile si tevile, atunci el va putea oferi cea mai buna solutie la problema. Este posibil sa fie nevoie de inlocuire a pieselor sau poate fi posibila sudarea defectelor cu sudarea cu argon. Autoshina angajeaza numai mesteri de prima clasa, cu experienta vasta. Intregul serviciu este dotat cu echipamente profesionale moderne. Reparam furtunurile de aer conditionat rapid si eficient, si cel mai important la cel mai accesibil pret in Chisinau. Pentru a face o programare, sunati la +373 60 608 000.

Serviciul nostru este situat pe Calea Basarabiei 44

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea furtunurilor conditionerului 1Repararea furtunurilor conditionerului 2Repararea furtunurilor conditionerului 4Repararea furtunurilor conditionerului 5Repararea furtunurilor conditionerului 6