Inlocuirea rulmentului compresorului

Nimeni nu este surprins ca inlocuirea unui rulment intr-un compresor de aer conditionat se face destul de des, iar acest lucru poate fi explicat. Datorita faptului ca piesa este sub sarcina crescuta in timp ce motorul functioneaza, aceasta este continuu in actiune, iar acest lucru nu este afectat daca aveti aparatul de aer conditionat pornit. Service-ul nostru auto garanteaza o inlocuire rapida si de inalta calitate a rulmentului compresorului de aer conditionat.

Schimbarea rulmentului fuliei compresorului

Majoritatea oamenilor se confrunta cu defectiuni ale compresorului atunci cand rulmentul ambreiajului compresorului A/C se uzeaza. Nu este usor sa ignori esecul acestei parti. La urma urmei, acest lucru este insotit de un zgomot constant sub capota pe toata durata calatoriei. Viata lui se apropie de sfarsit din doua motive. Fie de la o centura prea stransa, fie de la batranete. Practic, din cauza faptului ca sunt de tip inchis, pe doua randuri, nu pot fi reparate si, prin urmare, este necesara inlocuirea piesei de schimb.

Nu trebuie sa va asumati singur inlocuirea rulmentului rotii compresorului, incredintati-l mai bine specialistilor nostri cu inalta calificare de la autoshina.md. Acest lucru va va permite sa faceti o inlocuire rapid, eficient, dar cel mai important ieftin! Si totusi, doar la noi poti comanda anvelope online la un pret mic! Daca aveti intrebari, sunati la manager la +373 60 608 000. Conectati-va!

Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea rulmentului compresorului 1Inlocuirea rulmentului compresorului 2Inlocuirea rulmentului compresorului 4Inlocuirea rulmentului compresorului 5Inlocuirea rulmentului compresorului 6