Inlocuirea ambreiajului electromagnetic al compresorului

Compresorul de aer conditionat este pornit cand este activat ambreiajul electromagnetic. Cuplajul este realizat din otel inoxidabil puternic. Dar ambreiajul electromagnetic tinde sa se defecteze, ca toate celelalte parti ale masinii. Este supus unor sarcini mari regulate, care il uzeaza treptat si il fac inutilizabil.

Ambreiajul electromagnetic tinde sa se defecteze destul de des. Acest lucru se datoreaza uzurii lagarului arborelui. Care se blocheaza, iar dupa el electromagnetul si placa se rup. Si daca nu acordati imediat atentie acestui lucru, atunci in curand va trebui sa reparati intregul sistem de climatizare.

Inlocuire ambreiaj electromagnetic pret

Exista semne caracteristice prin care puteti intelege ca ambreiajul este defect:

  • miros de ars;

  • compresorul scoate un sunet neobisnuit;

  • functionarea instabila a aparatului de aer conditionat.

Functionarea corecta a sistemului de aer conditionat este esentiala pentru confortul si siguranta dumneavoastra. In aparatul de aer conditionat se acumuleaza o cantitate incredibila de bacterii si germeni. Si apoi incep sa apara mucegaiul si ciupercile, asa ca cel putin o data pe an trebuie sa efectuati curatarea antibacteriana cu ozon. Inlocuirea la timp a ambreiajului electromagnetic va ajuta la protejarea intregului sistem de control al climei impotriva deteriorarii.

Service auto Autoshina angajeaza mesteri de prima clasa care sunt capabili sa efectueze reparatii de aer conditionat de orice complexitate. Vom efectua procedura de inlocuire a ambreiajului electromagnetic rapid si eficient si cel mai important la cel mai placut pret in Chisinau. Pentru intrebari suplimentare, sunati-ne la +373 60 608 000.


Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea ambreiajului electromagnetic al compresorului 1Inlocuirea ambreiajului electromagnetic al compresorului 2Inlocuirea ambreiajului electromagnetic al compresorului 4Inlocuirea ambreiajului electromagnetic al compresorului 5Inlocuirea ambreiajului electromagnetic al compresorului 6