Spalarea radiatoarelor auto

Este imposibil sa ne imaginam sezonul de vara fara functionarea corecta a aparatului de aer conditionat auto. Cat de placut este dupa o zi fierbinte sa te urci intr-o masina rece si sa mergi acasa in conditii confortabile. Inainte de fiecare sezon este important sa efectuati o spalare completa a sistemului de aer conditionat.

Dar exista exceptii cand curatarea radiatorului unui aparat de aer conditionat auto poate fi necesara prematur. Trebuie sa intelegi ca un radiator curat al aerului conditionat este cheia sanatatii tale. O cantitate incredibila de praf si murdarie intra in condensator. Si umezeala se acumuleaza pe evaporator.

Si exista conditii ideale pentru reproducerea ciupercilor si mucegaiului. Si toate aceste bacterii si microorganisme va ajung in plamani cand aparatul de aer conditionat functioneaza. Si pe langa aceasta, in cabina incepe sa apara un miros neplacut de care va fi foarte greu de scapat. In acest caz, numai curatarea antibacteriana a aparatului de aer conditionat cu ozon va ajuta.

Spalarea radiatorului auto a aparatului de aer conditionat pret

Este necesar sa curatati in timp util radiatorul aparatului de aer conditionat auto pentru a asigura functionarea corecta a sistemului de aer conditionat si pentru a va proteja de bacteriile care patrund in tractul respirator. Climatizarea asigura o temperatura confortabila pentru sofer si pasageri. Si chiar creste nivelul de siguranta pe drumuri.

Intr-adevar, la caldura extrema, sanatatea soferului se va deteriora si isi va pierde concentrarea pe sosea. Daca neglijati intretinerea regulata a aparatului de aer conditionat, atunci aceasta poate duce la pierderea performantei acestuia si la defectiunea completa. Si efectuarea unei reparatii complete a climatizarii nu este un serviciu ieftin.

Service auto Autoshina angajeaza specialisti de prima clasa cu multa experienta in spate. Intregul service este dotat cu echipamente profesionale noi care va vor ajuta sa curatati rapid si eficient radiatorul aparatului de aer conditionat auto. Si preturile noastre accesibile va vor lasa sub o impresie placuta. Pentru intrebari suplimentare, sunati la +373 60 608 000.


Serviciul nostru este situat la Calea Basarabiei 44.

Pentru a afla pretul exact pentru alte servicii auto, sunati operatorii nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Spalarea radiatoarelor auto 1Spalarea radiatoarelor auto 2Spalarea radiatoarelor auto 4Spalarea radiatoarelor auto 5Spalarea radiatoarelor auto 6